Плагіат, фальсифікація даних та маніпулювання зображеннями

Плагіат неприйнятний у журналі. Плагіат включає копіювання тексту, ідей, зображень або даних з іншого джерела, навіть з ваших власних публікацій, без посилання на першоджерело.

Повторне використання тексту, скопійованого з іншого джерела, має бути укладено в лапки, а першоджерело має бути процитовано. Якщо дизайн дослідження, структура чи мова рукопису були надихнуті попередніми дослідженнями, ці дослідження мають бути процитовані.

Усі представлені матеріали перевіряються на плагіат за допомогою програмного забезпечення Unicheck. Якщо в процесі рецензування буде виявлено плагіат, рукопис може бути відхилено. Якщо після публікації буде виявлено плагіат, буде проведено розслідування та вжито заходів відповідно до наших політиків.

Файли зображень не можна змінювати або настроювати будь-яким чином, що може призвести до неправильного тлумачення інформації, що міститься у вихідному зображенні. Якщо в процесі рецензування буде виявлено та підтверджено неправильні маніпуляції із зображеннями, ми можемо відхилити рукопис. Якщо неправильна маніпуляція із зображенням буде виявлена ​​та підтверджена після публікації, ми можемо виправити або відкликати статтю.

Подані дані мають бути оригінальними і не повинні бути неналежним чином відібрані, змінені, покращені чи сфабриковані. Це включає: 1) виключення точок даних підвищення значимості висновків, 2) фальсифікацію даних, 3) вибір результатів, що підтверджують конкретний висновок, з допомогою суперечливих даних, 4) навмисний вибір інструментів чи методів аналізу підтримки конкретного висновку.