Перейти к основному контенту
Перейти к главному меню навигации
Перейти к нижнему колонтитулу сайта
Open Menu
Наукові праці ОНАХТ
Текущий выпуск
Архивы
О нас
О журнале
Отправка материалов
Редакция
Заявление о конфиденциальности
Контакты
Найти
Найти
Регистрация
Вход
Найти
Найти
Главная
/
Архивы
/
Том 1 № 46 (2014)
Том 1 № 46 (2014)
Опубликован:
2015-04-14
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ТА СТВОРЕННЯ НОВИХ ПРОДУКТІВ У ХАРЧОВІЙ, ХЛІБОПЕКАРСЬКІЙ І КОНДИТЕРСЬКІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ
ВЛИЯНИЕ НЕХЛЕБОПЕКАРНЫХ ВИДОВ МУКИ НА ИЗМЕНЕНИЕ КАЧЕСТВА БИСКВИТНЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ ПРИ ХРАНЕНИИ
Е. Г. Иоргачева, О. В. Макарова, Е. Н. Котузаки
PDF
ВЛИЯНИЕ ПРЕБИОТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ НА КАЧЕСТВО ПОЛУФАБРИКАТОВ САХАРНОГО ПЕЧЕНЬЯ
А. В. Коркач, И. А. Боровик, Ю. Р. Кушнир
PDF
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВМІСНОЇ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ХЛІБОПЕЧЕННІ
Т. Є. Лебеденко, Н. Ю. Соколова, В. О. Кожевнікова, Г. М. Гардаушенко
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГИЯ ОТЛОЖЕННОГО ВЫПЕКАНИЯ В ПРОИЗВОДСТВЕ БЕЛКОВО-ПШЕНИЧНОГО ХЛЕБА
И. В. Солоницкая, Г. Ф. Пшенишнюк, Т. В. Бытка
PDF
ПИЩЕВАЯ ЦЕННОСТЬ ХЛЕБНЫХ ИЗДЕЛИЙ НА ОСНОВЕ ЗЕРНОВЫХ СМЕСЕЙ
О. В, Макарова, Г. Ф. Пшенишнюк, А. С. Иванова
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРЕБІГУ ПРОЦЕСІВ ДОЗРІВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ
С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко
PDF (Українська)
ПАЛЬМІТИН СОНЯШНИКОВИЙ – ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
К. В. Куниця, О. А. Литвиненко, Ф. Ф. Гладкий
PDF (Українська)
ВЛИЯНИЕ ПИЩЕВОГО ПОРОШКА ИЗ ПЛОДОВ КРАСНОЙ РЯБИНЫ НА КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО КЛЕЙКОВИНЫ В ХЛЕБОПЕКАРНОЙ И МАКАРОННОЙ МУКЕ
А. В. Покрашинская, Ж. В. Кошак
PDF
БОРОШНО З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ВІВСА ЯК ОСНОВА ДЛЯ БОРОШЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
А. В. Антоненко
PDF (Українська)
ВОЛОГОУТРИМУВАЛЬНА ЗДАТНІСТЬ БОРОШНЯНОГО ТІСТА З ДОДАВАННЯМ ФЕРМЕНТУ ТРАНСГЛЮТАМІНАЗА
О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова, В. О. Звєрєв
PDF (Українська)
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ПЛАЗМОХИМИЧЕСКИ АКТИВИРОВАННОЙ ВОДЫ НА ФУНКЦИОНАЛЬНО- ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА МУКИ РАЗНЫХ ВИДОВ
С. Ю. Мыколенко
PDF
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ВИДІВ СИРОВИНИ
А. М. Грищенко, В. І. Дробот
PDF (Українська)
ВИКОРИСТАННЯ ПОРОШКІВ КАЛИНИ, ГОРОБИНИ ТА ОБЛІПИХИ В ТЕХНОЛОГІЇ БІСКВІТНОГО НАПІВФАБРИКАТУ
Ю. Я. Мирошник, І. М, Медвідь, О. Б. Шидловська, В. Ф. Доценко
PDF (Українська)
ВИКОРИСТАННЯ ФІТОПОРОШКУ З КОРІННЯ ГОРЦЯ ЗМІЇНОГО У ТЕХНОЛОГІЯХ ПРЯНИЧНИХ ВИРОБІВ
Н. Ю. Ярошенко
PDF (Українська)
ОСОБЛИВОСТІ ВИЗНАЧЕННЯ ВІТАМІНУ С У БАГАТОКОМПОНЕНТНИХ ХАРЧОВИХ СИСТЕМАХ
В. В. Євлаш, З. В. Железняк, О. В. Добровольська, Н. В. Мурликіна
PDF (Українська)
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННИХ КРІОПАСТ У ТЕХНОЛОГІЇ ЖЕЛЕЙНИХ ВИРОБІВ
М. В. Артамонова, Н. В. Шматченко
PDF (Українська)
ТЕХНОЛОГІЧНІ ПАРАМЕТРИ ВИРОБНИЦТВА ГАРБУЗОВОЇ ТЕРМОСТАБІЛЬНОЇ НАЧИНКИ
У. С. Йовбак, В. В. Петренко, Н. І. Бєла
PDF (Українська)
НОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ДЕСЕРТНИХ ВИРОБІВ З АПІПРОДУКТАМИ
М. М. Калакура, О. В. Щирська
PDF (Українська)
ПРОБЛЕМЫ НЕДОСТАТКА МИКРОЭЛЕМЕНТОВ В ПИТАНИИ СОВРЕМЕННОГО ЧЕЛОВЕКА И ПЕРСПЕКТИВЫ ИХ ПРЕОДОЛЕНИЯ
Н. Ф. Рогинская, Е. С. Богданец
PDF
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ, ОБЛАДНАННЯ ТА ЗАСОБІВ АВТОМАТИЗАЦІЇ ЗЕРНОПЕРЕРОБНИХ ВИРОБНИЦТВ
ОБОРУДОВАНИЕ ДЛЯ ПРЕССОВАНИЯ КОМБИКОРМОВ
В. Н. Петров
PDF
УТИЛІЗАЦІЯ ЕНЕРГІЇ ВОЛОГОГО ПОВІТРЯ В РЕКУПЕРАТИВНІЙ ЗЕРНОСУШАРЦІ
І. І. Безбах
PDF (Українська)
ПРОБЛЕМЫ ФУНКЦИОНИРОВАНИЯ АСПИРАЦИОННЫХ УСТАНОВОК И ПУТИ ИХ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ
О. И. Гапонюк, А. А. Гончарук, А. П. Липин
PDF
СПОСОБИ ОТРИМАННЯ СУХИХ ПОРОШКІВ З РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
Я. М. Бичков, Т. І. Дмитрюк
PDF (Українська)
ПОИСК ОПТИМАЛЬНЫХ РЕШЕНИЙ ЗАДАЧ ПРОЕКТИРОВАНИЯ ТЕХНИЧЕСКИХ СИСТЕМ
Р. В. Амбарцумянц
PDF
КРИТЕРИИ РАБОТОСПОСОБНОСТИ РЫЧАЖНОГО ПРЕОБРАЗОВАТЕЛЯ УСИЛИЙ ЦЕНТРОБЕЖНЫХ ФРИКЦИОННЫХ МУФТ
Р. В. Амбарцумянц, И. И. Дели
PDF
РАСЧЕТ АВТОМАТИЧЕСКОГО КЛИНОРЕМЕННОГО ВАРИАТОРА ПРИВОДА ТЕСТОМЕСИЛЬНОЙ МАШИНЫ
Г. А. Аванесьянц
PDF
МОДЕЛИРОВАНИЕ УПРАВЛЕНИЯ СУШКОЙ ЗЕРНА В ШАХТНОЙ ЗЕРНОСУШИЛКЕ
В. В. Ткачев, К. В. Соснин
PDF
ПРОГРАММА ОЦЕНКИ ВЗРЫВООПАСНОСТИ СИЛОСА
В. Э. Волков
PDF
О КОРРЕЛЯЦИИ СВОЙСТВ И СТЕПЕНИ УПОРЯДОЧЕННОСТИ СТРУКТУРЫ КОМПОЗИТОВ
А. Н. Герега
PDF
ТЕХНОЛОГИИ РАЗРАБОТКИ WEB-ПРИЛОЖЕНИЙ
Ю. Г. Лобода, О. Ю. Орлова
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ ТА ЗАХИСТУ ДОВКІЛЛЯ
Ю. Г. Лобода, О. Ю. Орлова
PDF (Українська)
РАЗРАБОТКА МЕТОДА ПАРАМЕТРИЧЕСКОЙ ИДЕНТИФИКАЦИИ ХАРАКТЕРИСТИК РЕГУЛИРУЕМЫХ ПЕРЕМЕННЫХ САР КАК СЛУЧАЙНЫХ ПРОЦЕССОВ
В. А. Хобин, С. И. Лагерная
PDF (Українська)
СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ АСПЕКТИ ЗЕРНОПЕРЕРОБНОЇ ГАЛУЗІ
ПУТИ СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ МЕНЕДЖМЕНТА КАЧЕСТВА НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ПАО «ОДЕССКИЙ КАРАВАЙ»
В. А. Чабаров, А. А. Максимчук
PDF
ПРОБЛЕМИ ЗБУТОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ
О. І. Мельничук, О. О. Долинська
PDF (Українська)
МАРКЕТИНГОВІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТОВАРНОГО АСОРТИМЕНТУ ЗЕРНОВИХ ПЛАСТІВЦІВ
М. Р. Мардар, А. В. Лазуткіна, А. Янівська, М. М. Голубєва
PDF (Українська)
РОЗРОБКА ТА АПРОБАЦІЯ БАЛОВОЇ ШКАЛИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ КАШ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ
М. Р. Мардар, Ю. П. Байбак
PDF (Українська)
ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРОЕКТУВАННЯ ЕКСТРУДОВАНИХ ЗЕРНОВИХ ПРОДУКТІВ З УРАХУВАННЯМ СПОЖИВЧИХ
М. Р. Мардар
PDF (Українська)
ОЦІНКА ЯКОСТІ ТА ФОРМУВАННЯ НОВИХ СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КАРАМЕЛІ ЛЬОДЯНИКОВОЇ
Н. М. Кухтіна, Ю. М. Колєсніченко
PDF (Українська)
ОСОБЛИВОСТІ СЕРТИФІКАЦІЇ ПОХОДЖЕННЯ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ В УКРАЇНІ
Н. Р. Кордзая
PDF (Українська)
ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРИ ВИЯВЛЕННІ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ
І. А. Петрова, Л. В. Кричковська
PDF (Українська)
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ МЕТОДОЛОГІЇ АНАЛІЗУ НЕБЕЗПЕЧНИХ І ШКІДЛИВИХ ВИРОБНИЧИХ ФАКТОРІВ
А. П. Бочковський
PDF (Українська)
АСОРТИМЕНТ ТА СПОЖИВНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРАЛЬНИХ ПОРОШКІВ
Т М. Черевата
PDF (Українська)
ІНФОРМАТИВНІСТЬ МАРКУВАННЯ ЯК КРИТЕРІЙ ОЦІНЮВАННЯ ВІДПОВІДНОСТІ ЮВЕЛІРНОГО ВИРОБУ
Е. І. Погонцева, О. О. Зотова
PDF (Українська)
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ КЕЙС-МЕТОДА В ИНЖЕНЕРНОЙ ГРАФИКЕ
Л. Н. Сагач, Т. А. Донченко
PDF (Українська)
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА, ВИГОТОВЛЕННЯ ЗЕРНОВИХ ВИРОБІВ ТА КОМБІКОРМІВ
ИССЛЕДОВАНИЕ ВЛИЯНИЯ ШЕЛУШЕНИЯ ЗЕРНА НА ЭТАП КРУПООБРАЗОВАНИЯ ПРИ СОРТОВОМ ПОМОЛЕ ПШЕНИЦЫ
Д. А. Жигунов, М. А. Ковалев
PDF
ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕРАБОТКИ НУТА ШЕЛУШЕННОГО КОЛОТОГО В КРУПЫ ДРОБЛЕННЫЕ НОМЕРНЫЕ И МУКУ
Е. И. Шутенко, А. А. Донец, Р. С. Давидов, Т. З. Москвина
PDF
КОМПЛЕКСНОЕ ВЛИЯНИЕ РЕЖИМОВ И СТРУКТУРЫ ЭТАПА КРУПООБРАЗОВАНИЯ НА ЕГО ЭФФЕКТИВНОСТЬ
Е. И. Шутенко, Р. С. Давыдов
PDF
ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ
I. М. Фоміна, О. О. Ізмайлова, Д. С. Щуцька
PDF (Українська)
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА
Є. А. Дмитрук, В. В. Любич, В. В. Новіков, І. О. Полянецька
PDF (Українська)
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РОЗМІРІВ
В. В. Любич, Полянецька І. О. Полянецька, В. В. Новіков
PDF (Українська)
ЗМІНИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА ПРОСА ПІСЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ
Л. К. Овсянникова, Г. Й. Євдокимова, В. В. Калаянова, Л. В. Труфкаті, Н. В. Гаєвська
PDF (Українська)
ИЗМЕНЕНИЕ МИКРОСТРУКТУРЫ СЕМЯН НУТА ПРИ РАЗЛИЧНЫХ СПОСОБАХ ОБРАБОТКИ
Л. Д. Дмитренко, Л. К. Овсянникова
PDF (Українська)
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ
I. I. Гапонюк, О. I. Гапонюк
PDF (Українська)
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ
І. І. Гапонюк, О. І. Гапонюк
PDF (Українська)
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК
Б. В. Єгоров, Т. В. Бордун, А І. Шарова
PDF (Українська)
ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ВЕГЕТАТИВНЫХ ЧАСТЕЙ СОИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КОМБИКОРМОВ
А. П. Левицкий, А. П. Лапинская, И. О. Селиванская, И. В. Ходаков
PDF
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ
А. П. Левицкий, А. П. Лапінська, І. О. Селіванська, И. В. Ходаков
PDF (Українська)
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РЕЦЕПТУРЫ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ КУР-НЕСУШЕК С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ОТХОДОВ КОНСЕРВНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
Б. В. Егоров, И. С. Малаки
PDF
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ КОМБИКОРМА В СОВРЕМЕННОМ ПТИЦЕВОДСТВЕ
Б. В. Егоров, Ю. Я. Кузьменко
PDF
ОЦЕНКА КАЧЕСТВА СЫРЬЯ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА КОМБИКОРМОВ
Е. Е. Воецкая, Г. И. Евдокимова, А. В. Макаринская, Н. П. Зверькова
PDF
ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ У ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Н. В. Хоренжий
PDF (Українська)
ОСОБЕННОСТИ КОРМЛЕНИЯ ЛОШАДЕЙ
Б. В. Егоров, А. Г. Цюндык
PDF
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РІПАКОВОГО ЖМИХУ В КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
В. О. Лакіза, В. Ю. Соколов, К. А. Самофал, В. О. Єрмакова, Ю. О. Чурсінов
PDF (Українська)
ОТРИМАННЯ ОЛІГОМЕРІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
О. І. Данилова, С. П. Решта
PDF (Українська)
ОСОБЕННОСТИ МИКРОСТРУКТУРЫ ЗЕРНА ТВЕРДОЙ ПШЕНИЦЫ, ВЫРАЩЕННОЙ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ
Ж. В. Кошак, Е. М. Минина, А. Э. Кошак, Н. А. Дуктова, В. Г. Лугин
PDF (Українська)
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НАСІННЯ ЛЬОНУ
Н. М. Слободянюк, Ю. Г. Сухенко, І. А. Веретинська
PDF (Українська)
ЕФЕКТИВНА МОДИФІКАЦІЯ ФУНГІЦИДНОГО ПРЕПАРАТУ З МІКРОЕЛЕМЕНТАМИ, ОТРИМАНИМИ ЗА НАНОТЕХНОЛОГІЯМИ
О. С. Гавриленко, О. А. Хоміцька, А. Г. Пащенко, О. В. Загорулько, Т. В. Нестерчук
PDF (Українська)
ОСНОВНЫЕ ПРИНЦИПЫ ОБОГАЩЕНИЯ МИНЕРАЛЬНЫХ УДОБРЕНИЙ МИКРОЭЛЕМЕНТАМИ
Ю. Я. Любимая
PDF
ОСОБЛИВОСТІ КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ ТА ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ДО ЙОГО РОЗМІЩЕННЯ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
В. Є. Браженко, О. О. Фесенко
PDF (Українська)
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ЗЕРНОСУШАРОК ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ТА РЕЖИМАХ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
Г. М. Станкевич, Т. В. Страхова, Л. Ф. Будюк
PDF (Українська)
Разработано
Open Journal Systems
Язык
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Информация
Для читателей
Для авторов
Для библиотек