Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 3 No. 3(29) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 3 No. 3(29) (2016): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2016-06-18
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Effects of heat treatment intensification on the quality of meat products
Віталій Наумович Корзун, Антоніна Іллівна Юліна, Оксана Григорівна Оліферчук
4-8
PDF (Українська)
Effect of electroactivated water on the development of surface meat microflora
Людмила Григорівна Віннікова, Ксенія Володимирівна Пронькіна
8-12
PDF (Українська)
Improving quality of apple powder confectionery
Марія Михайлівна Калакура, Антоніна Тарасівна Ратушенко, Галина Аврамівна Бублик
12-17
PDF (Українська)
Research of fatty acid and mineral composition of soft body of freshwater bivalves (genus Anodonta) in the northern Ukraine
Микола Павлович Головко, Тетяна Миколаївна Головко, Анна Олександрівна Геліх
17-23
PDF (Українська)
Research of lipolytic processes in functional products made from raw materials of the Carpathian region
Богдан Іванович Галух, Марія Зіновіївна Паска
23-29
PDF (Українська)
Change of technological indicators for soft cheese with bran depending on the rye bran dose
Володимира Олександрівна Наговська, Юрій Романович Гачак, Ольга Романівна Михайлицька, Наталія Богданівна Сливка, Оксана Ярославівна Білик
29-33
PDF (Українська)
Analysis of existent concepts of traditional methods of metal whiskers growing. Deposition of substance from the gas phase
Сергей Робленович Артемьев
34-37
PDF (Русский)
Influence of amount of graphite and modifying agent on the properties of periclase-carbon refractories
Оксана Миколаївна Борисенко
38-41
PDF (Українська)
Determination of precipitation regularities for nanoparticles of hydrated metal oxides in the anion exchange resin
Константин Сергеевич Супруненко, Александр Александрович Kвитка, Екатерина Олеговна Куделко, Юлия Сергеевна Дзязько, Александра Станиславовна Руденко
42-47
PDF (Русский)
Determination of reaction areas for the sulfur conversion during low-metamorphosed coal oxidative desulphurization
Сергій Вікторович Пиш’єв, Юрій Володимирович Присяжний, Марія Євгенівна Швед
48-53
PDF (Українська)
Analysis of prospects to obtaining nanosized metal compounds by treatment of the water solution by contact non-equilibrium plasma
Ольга Вячеславовна Сергеева, Александр Андреевич Пивоваров
53-57
PDF (Русский)
Features of design of rational internal shape of athletics shoes for children-athletes 12-16 years old
Борис Борисович Петрус, Оксана Петрівна Козарь, Віктор Павлович Коновал, Валентин Іванович Хімич
57-62
PDF (Українська)
Mathematical description of processes in separation unit for gas mixtures during disposal of waste
Сергей Александрович Вамболь, Юрий Васильевич Шахов, Виола Владиславовна Вамболь, Илья Иванович Петухов
62-67
PDF (Русский)
Combined methods of water disinfection – UV radiation in combination with other technologies
Анатолій Олексійович Семенов, Григорій Мефодійович Кожушко, Тамара Вікторівна Сахно
67-71
PDF (Українська)
The evaluation of anairobic digestion efficiency for wastewater treatment
Валерия Валериевна Михайленко, Алексей Евгеньевич Капустин
72-76
PDF (Русский)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue