Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об’єму частинок харчових порошків за розмірами

Автор(и)

  • Жанна Вадимівна Воронцова Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, Україна, 61051, Україна
  • Ігор Миколайович Павлюк Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, Україна, 61051, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1198

Ключові слова:

Дисперсійний аналіз, розподіл частинок, харчові порошки

Анотація

Розглянуто методи дисперсійного аналізу, стосовно харчових порошків. Наведено функції розподілу об’єму частинок за розмірами, що дозволяє зробитинайбільшоб’єктивнийаналізхарчовихпорошків

Біографії авторів

Жанна Вадимівна Воронцова, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, Україна, 61051

Кандидат педагогічних наук, доцент

Кафедра енергетики та фізики

Ігор Миколайович Павлюк, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, Україна, 61051

Асистент

Кафедра енергетики та фізики

Посилання

  1. Погожих, М.І. Визначення дисперсних характеристик харчових порошків мікроскопічним методом. [Текст] / Ж.В. Воронцова. Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів // Зб. статей III Всеукраїнської науковопрактичної конференції.–Львів, 2011. – С.88-92.
  2. Погожих, М.І. Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразку із харчової сировини. [Текст] / Ж.В. Воронцова,І.М. Павлюк. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: Зб. наук. Праць // Редкол.: О.І. Черевко (відпов. ред.) та ін.; Харк. Держ. Ун-т харчування та торгівлі. – Харків, 2011. – Вип. 1.
  3. Методы микроскопического анализа / Медовый В.С. – М., 2009. – 264 с.

##submission.downloads##

Як цитувати

Воронцова, Ж. В., & Павлюк, І. М. (2011). Використання мікроскопічного методу для знаходження розподілу об’єму частинок харчових порошків за розмірами. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 5(3(53), 64–66. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1198