Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану

Автор(и)

  • Наталія Іванівна Черевична Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Україна
  • Ольга Володимирівна Самохвалова Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Україна
  • Наталія Миколаївна Смольнякова Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1810

Ключові слова:

Eкономічна ефективність, полісахарид ксампан

Анотація

Розглянуто питання оцінки ефективності розробки та впровадження нової технології бісквітних напівфабрикатів за умови використання стабілізатора мікробного походження

Біографії авторів

Наталія Іванівна Черевична, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, старший викладач

Кафедра товарознавства та експертизи товарів

Ольга Володимирівна Самохвалова, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчо-концентратів

Наталія Миколаївна Смольнякова, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра економіки підприємств харчування та торгівлі

Посилання

  1. Черевична, Н. І. Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном [Текст] / О. В. Самохвалова, С. Г.Олійник // Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка : зб. наук. праць – Х., 2007. – Вип. 58 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – С. 329–334.
  2. Артемьев, И. Рынки технологий в мировом хозяйстве [Текст] / И. Артемьев – М.: Наука – 2006. – 196 с.
  3. Типовое положение по планированию, учету и калькулированию себестоимости продукции (работ, услуг) в промышленности [Текст] // Налоги и бухгалтерский учет: Себестоимость в строительстве, торговле и промышленности: Приложение к еженедельнику – 1996. – №2. – 249 с.

##submission.downloads##

Як цитувати

Черевична, Н. І., Самохвалова, О. В., & Смольнякова, Н. М. (2012). Оцінка економічної ефективності від впровадження технології бісквітів з використанням ксампану. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2(6(50), 50–53. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2011.1810

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв