Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Харчова наука та технологія
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 9 № 3 (2015)
Том 9 № 3 (2015)
Опубліковано:
2015-09-16
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПРОДУКТИ З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА «ЗЕРНЯТКО ПІКАНТНЕ»
C. А. Бажай-Жежерун
PDF
ЗБАГАЧЕННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ ФІЗІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ КОМПОНЕНТАМИ ЗА РАХУНОК СПОЖИВАННЯ СОКІВ ТА НАПОЇВ
Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова
PDF
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОТРИМАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова
PDF
ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА БІОПОЛІМЕРНИХ КОМПЛЕКСІВ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ (PLEUROTUS OSTREATUS)
О. В. Нікітіна, Н. К. Черно, С. О. Озоліна
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ПОДОВЖЕННЯ ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ М’ЯСА ПТИЦІ ШЛЯХОМ ОБРОБКИ ВИСОКИМ ГІДРОСТАТИЧНИМ ТИСКОМ
Л. Г. Віннікова, І. А. Прокопенко, А. Д. Солецька
PDF
ВПЛИВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ НА ПОВЕРХНЕВУ МІКРОБІОТУ М’ЯСА
Л. Г. Віннікова, Г. В. Ямборко, А. В. Кишеня
PDF
МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ІГРИСТИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВИНА
О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ СОРТУ ШАРДОНЕ З МЕТОЮ ОТРИМАННЯ ВИН КОНТРОЛЬОВАНИХ НАЙМЕНУВАНЬ ЗА ПОХОДЖЕННЯМ В УМОВАХ ТЕРУАРУ ШАБО
Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська
PDF
ЗМІНА ЯКОСТІ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА З ВНЕСЕННЯМ ПРЕБІОТИЧНОЇ ДОБАВКИ
Г. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ БЕЗПЕКИ БОРОШНА БІОТЕСТ-ОРГАНІЗМАМИ РІЗНИХ ТРОФІЧНИХ РІВНІВ
Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко
PDF
ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ЗАРОДКІВ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ВЛАСТИВОСТЕЙ ВАРЕНИХ КОВБАС ІЗ БІОМОДИФІКОВАНОГО ФАРШУ ПРОТЯГОМ ЗБЕРІГАННЯ
Н. М. Поварова, Л. А. Мельник, Г. В. Шлапак
PDF
ВИБІР ОПТИМАЛЬНОГО СПОСОБУ «ВІДКЛАДЕНОГО ВИПІКАННЯ» ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков
PDF
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА
А. C. Ткаченко, І. В. Сирохман
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів