Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 9 Nr 3 (2015)
Tom 9 Nr 3 (2015)
Opublikowane:
2015-09-16
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПРОДУКТИ З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА «ЗЕРНЯТКО ПІКАНТНЕ»
C. А. Бажай-Жежерун
PDF (Українська)
ЗБАГАЧЕННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ ФІЗІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ КОМПОНЕНТАМИ ЗА РАХУНОК СПОЖИВАННЯ СОКІВ ТА НАПОЇВ
Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОТРИМАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова
PDF (Українська)
ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА БІОПОЛІМЕРНИХ КОМПЛЕКСІВ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ (PLEUROTUS OSTREATUS)
О. В. Нікітіна, Н. К. Черно, С. О. Озоліна
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
УДЛИНЕНИЕ СРОКА ХРАНЕНИЯ МЯСА ПТИЦЫ ПУТЕМ ОБРАБОТКИ ВЫСОКИМ ГИДРОСТАТИЧЕСКИМ ДАВЛЕНИЕМ
Л. Г. Віннікова, І. А. Прокопенко, А. Д. Солецька
PDF (Українська)
ВПЛИВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ НА ПОВЕРХНЕВУ МІКРОБІОТУ М’ЯСА
Л. Г. Віннікова, Г. В. Ямборко, А. В. Кишеня
PDF (Українська)
МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ ИГРИСТЫХ СВОЙСТВ ВИНА
О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕРАБОТКИ ВИНОГРАДА СОРТА ШАРДОНЕ С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ВИН КОНТРОЛИРУЕМЫХ НАИМЕНОВАНИЙ ПО ПРОИСХОЖДЕНИЮ В УСЛОВИЯХ ТЕРРУАРА ШАБО
Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська
PDF (Українська)
ИЗМЕНЕНИЕ КАЧЕСТВА САХАРНОГО ПЕЧЕНЬЯ С ВНЕСЕНИЕМ ПРЕБИОТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ
Г. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір
PDF (Українська)
ИССЛЕДОВАНИЕ БЕЗОПАСНОСТИ МУКИ БИОТЕСТ-ОРГАНИЗМАМИ РАЗЛИЧНЫХ ТРОФИЧЕСКИХ УРОВНЕЙ
Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко
PDF (Українська)
ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ЗАРОДКІВ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко
PDF (Українська)
INVESTIGATION OF THE PROPERTIES OF BOILED SAUSAGES FROM THE BIOMODIFIED STUFFING DURING STORAGE
Н. М. Поварова, Л. А. Мельник, Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
ВЫБОР ОПТИМАЛЬНОГО СПОСОБА "ОТЛОЖЕННОГО ВЫПЕКАНИЯ" ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ
І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков
PDF (Українська)
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА
А. C. Ткаченко, І. В. Сирохман
PDF (Українська)
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy