Aller directement au contenu principal
Aller directement au menu principal
Aller au pied de page
Open Menu
Харчова наука та технологія
Numéro courant
Archives
À propos
À propos de cette revue
Soumissions
Comité éditorial
Déclaration de confidentialité
Coordonnées
Rechercher
Rechercher
S'inscrire
Se connecter
Rechercher
Rechercher
Accueil
/
Archives
/
Vol. 9 No. 3 (2015)
Vol. 9 No. 3 (2015)
Publié-e:
2015-09-16
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПРОДУКТИ З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА «ЗЕРНЯТКО ПІКАНТНЕ»
C. А. Бажай-Жежерун
PDF (Українська)
ЗБАГАЧЕННЯ РАЦІОНУ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ ФІЗІОЛОГІЧНО АКТИВНИМИ КОМПОНЕНТАМИ ЗА РАХУНОК СПОЖИВАННЯ СОКІВ ТА НАПОЇВ
Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
БІОТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОТРИМАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова
PDF (Українська)
ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА БІОПОЛІМЕРНИХ КОМПЛЕКСІВ ГЛИВИ ЗВИЧАЙНОЇ (PLEUROTUS OSTREATUS)
О. В. Нікітіна, Н. К. Черно, С. О. Озоліна
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
УДЛИНЕНИЕ СРОКА ХРАНЕНИЯ МЯСА ПТИЦЫ ПУТЕМ ОБРАБОТКИ ВЫСОКИМ ГИДРОСТАТИЧЕСКИМ ДАВЛЕНИЕМ
Л. Г. Віннікова, І. А. Прокопенко, А. Д. Солецька
PDF (Українська)
ВПЛИВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ НА ПОВЕРХНЕВУ МІКРОБІОТУ М’ЯСА
Л. Г. Віннікова, Г. В. Ямборко, А. В. Кишеня
PDF (Українська)
МЕТОД ОПРЕДЕЛЕНИЯ ИГРИСТЫХ СВОЙСТВ ВИНА
О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕРАБОТКИ ВИНОГРАДА СОРТА ШАРДОНЕ С ЦЕЛЬЮ ПОЛУЧЕНИЯ ВИН КОНТРОЛИРУЕМЫХ НАИМЕНОВАНИЙ ПО ПРОИСХОЖДЕНИЮ В УСЛОВИЯХ ТЕРРУАРА ШАБО
Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська
PDF (Українська)
ИЗМЕНЕНИЕ КАЧЕСТВА САХАРНОГО ПЕЧЕНЬЯ С ВНЕСЕНИЕМ ПРЕБИОТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ
Г. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір
PDF (Українська)
ИССЛЕДОВАНИЕ БЕЗОПАСНОСТИ МУКИ БИОТЕСТ-ОРГАНИЗМАМИ РАЗЛИЧНЫХ ТРОФИЧЕСКИХ УРОВНЕЙ
Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко
PDF (Українська)
ПРОДУКТИ ПЕРЕРОБКИ ЗАРОДКІВ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ ЯК ПЕРСПЕКТИВНА СИРОВИНА В ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ
С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко
PDF (Українська)
INVESTIGATION OF THE PROPERTIES OF BOILED SAUSAGES FROM THE BIOMODIFIED STUFFING DURING STORAGE
Н. М. Поварова, Л. А. Мельник, Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
ВЫБОР ОПТИМАЛЬНОГО СПОСОБА "ОТЛОЖЕННОГО ВЫПЕКАНИЯ" ХЛЕБОБУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ЛЕЧЕБНО-ПРОФИЛАКТИЧЕСКОГО НАЗНАЧЕНИЯ
І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков
PDF (Українська)
ПОЛІПШЕННЯ СПОЖИВНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЦУКРОВОГО ПЕЧИВА
А. C. Ткаченко, І. В. Сирохман
PDF (Українська)
Développé par
Open Journal Systems
Langue
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Renseignements
Pour les lecteurs-trices
Pour les auteurs-es
Pour les bibliothécaires