Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 9 No. 3 (2015)
Vol. 9 No. 3 (2015)
Published:
2015-09-16
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
PRODUCTS OF GERMINATED CORN “ZERNIATKO PIKANTNE”
C. А. Бажай-Жежерун
PDF (Українська)
HUMAN DIET ENRICHMENT WITH PHYSIOLOGICALLY ACTIVE INGREDIENTS DUE TO THE CONSUMPTION OF JUICES AND BEVERAGES
Л. М. Тележенко, К. А. Михайлова
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
BIOTECHNOLOGICAL ISSUES OF FUNCTIONAL PURPOSE FERMENTED DIARY FOOD PRODUCTION
О. О. Килименчук, М. І. Охотська, Г. Й. Євдокимова
PDF (Українська)
OBTAINING AND CHARACTERISTIC OF BIOPOLYMER COMPLEXES OF PLEUROTUS OSTREATUS
О. В. Нікітіна, Н. К. Черно, С. О. Озоліна
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
LENGTHENING THE SHELF LIFE OF POULTRY MEAT BY TREATMENT WITH HIGH HYDROSTATIC PRESSURE
Л. Г. Віннікова, І. А. Прокопенко, А. Д. Солецька
PDF (Українська)
DETERMINETHEEFFECTOFLACTICACIDBACTERIAONTHESURFACEMICROFLORAOF MEAT
Л. Г. Віннікова, Г. В. Ямборко, А. В. Кишеня
PDF (Українська)
WINE SPARKLING PROPERTIES TEST METHOD
О. Б. Ткаченко, С. С. Древова, В. П. Желєзний, Т. Л. Лозовський, А. Г. Нікулін
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
CHARDONNAY GRAPE PROCESSING TECHNOLOGY FOR MAKING WINES OF CONTROLLED ORIGIN AT SHABO TERROIR
Е. Ж. Іукурідзе, Т. С. Лозовська
PDF (Українська)
CHANGE IN THE QUALITY OF SUGAR COOKIES WITH THE INTRODUCTION OF PREBIOTIC SUPPLEMENT
Г. В. Коркач, Г. В. Крусир, А. В. Єгорова, Ю. Р. Кушнір
PDF (Українська)
SAFETY STUDIES FLOUR BIOTEST ORGANISMS TROPHIC LEVELS
Г. В. Крусір, І. П. Кондратенко
PDF (Українська)
THE PRODUCTS OF PROCESSING OAT AND CORN GERMS AS A PERSPECTIVE RAW MATERIAL IN BAKERY PRODUCTS TECHNOLOGY
С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. І. Кравченко
PDF (Українська)
INVESTIGATION OF THE PROPERTIES OF BOILED SAUSAGES FROM THE BIOMODIFIED STUFFING DURING STORAGE
Н. М. Поварова, Л. А. Мельник, Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
SELECTING THE OPTIMAL WAY OF "DELAYED BAKING" IN THE PRODUCTION OF THERAPEUTIC BAKERY PRODUCTS
І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков
PDF (Українська)
IMPROVEMENT OF SUGAR COOKIE CONSUMER APPEAL
А. C. Ткаченко, І. В. Сирохман
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians