Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Open Menu
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Suchen
Suchen
Registrieren
Einloggen
Suchen
Suchen
Home
/
Archiv
/
Bd. 1 Nr. 56 (2014)
Bd. 1 Nr. 56 (2014)
Veröffentlicht:
2015-01-14
Професійні новини, історія
РОМЕНСЬКИЙ Микола Васильович (1894 - 1968)
Н. П. Білявська
ЯКОВЕНКО Валентин Арсентійович (1924 - 1981)
Н. П. Білявська
Організація, економіка, оцінка і прогнози
«ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР» ТА ПРОФЕСІЙНИЙ РИЗИК: ВИПАДКОВІСТЬ ЧИ ЗАКОНОМІРНІСТЬ
А. П. Бочковський
Зерно: технологія та якість
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВАЦЬКИХ МОТИВАЦІЙ ТА ПЕРЕВАГ ПРИ ВИБОРІ КАШ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ
М. Р. Мардар, Ю. П. Байбак, О. М. Голодонюк
Біомодифікація альбуміна сухого для стабілізації піноутворюючої структури бісквітних напівфабрикатів
К. Г. Іоргачова, Л. В. Голдієнко, О. В. Макарова, С. М. Капетула
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВИСОКОПРОДУКТИВНІ КОРМОВІ СУМІШІ З ВКЛЮЧЕННЯМ КОРМОВИХ ТРАВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Б. В. Єгоров, О. Й. Карунський, Н. В. Хоренжий
Вплив муки із шкірки грейпфрута на стан пацюків при експериментальному дисбіозі та гепатиті
А. П. Левицький, І. А. Селіванська, А. П. Ларінська
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
ТРЕОНІН В РАЦІОНАХ СВИНЕЙ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ
О. Й. Карунський, О. М. Браілко
Морські водорості як компонент комбікормової продукції
А. В. Макаринська
entwickelt von
Open Journal Systems
Sprache
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informationen
Für Leser/innen
Für Autor/innen
Für Bibliothekar/innen