Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 1 Nr 56 (2014)
Tom 1 Nr 56 (2014)
Opublikowane:
2015-01-14
Професійні новини, історія
РОМЕНСЬКИЙ Микола Васильович (1894 - 1968)
Н. П. Білявська
ЯКОВЕНКО Валентин Арсентійович (1924 - 1981)
Н. П. Білявська
Організація, економіка, оцінка і прогнози
«ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР» ТА ПРОФЕСІЙНИЙ РИЗИК: ВИПАДКОВІСТЬ ЧИ ЗАКОНОМІРНІСТЬ
А. П. Бочковський
Зерно: технологія та якість
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВАЦЬКИХ МОТИВАЦІЙ ТА ПЕРЕВАГ ПРИ ВИБОРІ КАШ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ
М. Р. Мардар, Ю. П. Байбак, О. М. Голодонюк
Біомодифікація альбуміна сухого для стабілізації піноутворюючої структури бісквітних напівфабрикатів
К. Г. Іоргачова, Л. В. Голдієнко, О. В. Макарова, С. М. Капетула
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВИСОКОПРОДУКТИВНІ КОРМОВІ СУМІШІ З ВКЛЮЧЕННЯМ КОРМОВИХ ТРАВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Б. В. Єгоров, О. Й. Карунський, Н. В. Хоренжий
Вплив муки із шкірки грейпфрута на стан пацюків при експериментальному дисбіозі та гепатиті
А. П. Левицький, І. А. Селіванська, А. П. Ларінська
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
ТРЕОНІН В РАЦІОНАХ СВИНЕЙ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ
О. Й. Карунський, О. М. Браілко
Морські водорості як компонент комбікормової продукції
А. В. Макаринська
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy