Aller directement au contenu principal
Aller directement au menu principal
Aller au pied de page
Open Menu
Numéro courant
Archives
À propos
À propos de cette revue
Soumissions
Comité éditorial
Déclaration de confidentialité
Coordonnées
Rechercher
Rechercher
S'inscrire
Se connecter
Rechercher
Rechercher
Accueil
/
Archives
/
Vol. 1 No. 56 (2014)
Vol. 1 No. 56 (2014)
Publié-e:
2015-01-14
Професійні новини, історія
РОМЕНСЬКИЙ Микола Васильович (1894 - 1968)
Н. П. Білявська
ЯКОВЕНКО Валентин Арсентійович (1924 - 1981)
Н. П. Білявська
Організація, економіка, оцінка і прогнози
«ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР» ТА ПРОФЕСІЙНИЙ РИЗИК: ВИПАДКОВІСТЬ ЧИ ЗАКОНОМІРНІСТЬ
А. П. Бочковський
Зерно: технологія та якість
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВАЦЬКИХ МОТИВАЦІЙ ТА ПЕРЕВАГ ПРИ ВИБОРІ КАШ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ
М. Р. Мардар, Ю. П. Байбак, О. М. Голодонюк
Біомодифікація альбуміна сухого для стабілізації піноутворюючої структури бісквітних напівфабрикатів
К. Г. Іоргачова, Л. В. Голдієнко, О. В. Макарова, С. М. Капетула
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВИСОКОПРОДУКТИВНІ КОРМОВІ СУМІШІ З ВКЛЮЧЕННЯМ КОРМОВИХ ТРАВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Б. В. Єгоров, О. Й. Карунський, Н. В. Хоренжий
Вплив муки із шкірки грейпфрута на стан пацюків при експериментальному дисбіозі та гепатиті
А. П. Левицький, І. А. Селіванська, А. П. Ларінська
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
ТРЕОНІН В РАЦІОНАХ СВИНЕЙ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ
О. Й. Карунський, О. М. Браілко
Морські водорості як компонент комбікормової продукції
А. В. Макаринська
Développé par
Open Journal Systems
Langue
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Renseignements
Pour les lecteurs-trices
Pour les auteurs-es
Pour les bibliothécaires