Ugrás a fő tartalmi részhez
Ugrás a főmenübe
Ugrás az oldal lábrészéhez
Open Menu
Aktuális
Archívum
Információk
Információk
Beküldések
Szerkesztőbizottság
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Keresés
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Keresés
Keresés
Főoldal
/
Archívum
/
Évf. 1 szám 56 (2014)
Évf. 1 szám 56 (2014)
Megjelent:
2015-01-14
Професійні новини, історія
РОМЕНСЬКИЙ Микола Васильович (1894 - 1968)
Н. П. Білявська
ЯКОВЕНКО Валентин Арсентійович (1924 - 1981)
Н. П. Білявська
Організація, економіка, оцінка і прогнози
«ЛЮДСЬКИЙ ФАКТОР» ТА ПРОФЕСІЙНИЙ РИЗИК: ВИПАДКОВІСТЬ ЧИ ЗАКОНОМІРНІСТЬ
А. П. Бочковський
Зерно: технологія та якість
МАРКЕТИНГОВЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СПОЖИВАЦЬКИХ МОТИВАЦІЙ ТА ПЕРЕВАГ ПРИ ВИБОРІ КАШ ШВИДКОГО ПРИГОТУВАННЯ
М. Р. Мардар, Ю. П. Байбак, О. М. Голодонюк
Біомодифікація альбуміна сухого для стабілізації піноутворюючої структури бісквітних напівфабрикатів
К. Г. Іоргачова, Л. В. Голдієнко, О. В. Макарова, С. М. Капетула
Корми, якість, технологія та тваринництво
ВИСОКОПРОДУКТИВНІ КОРМОВІ СУМІШІ З ВКЛЮЧЕННЯМ КОРМОВИХ ТРАВ ДЛЯ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Б. В. Єгоров, О. Й. Карунський, Н. В. Хоренжий
Вплив муки із шкірки грейпфрута на стан пацюків при експериментальному дисбіозі та гепатиті
А. П. Левицький, І. А. Селіванська, А. П. Ларінська
ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ДЛЯ МОЛОДНЯКА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПТИЦІ
Б. В. Єгоров, В. Є. Браженко, А. В. Єгорова, Ю. Я. Кузьменко, Н. О. Батієвська
ТРЕОНІН В РАЦІОНАХ СВИНЕЙ ТА ЙОГО ВПЛИВ НА ЇХ ПРОДУКТИВНІСТЬ
О. Й. Карунський, О. М. Браілко
Морські водорості як компонент комбікормової продукції
А. В. Макаринська
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Nyelv
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Információ
Olvasóknak
Szerzőknek
Könyvtárosoknak