Плата за відкритий доступ і обробку статті

Журнал підтримує політику плати за обробку статті Article Processing Charges  (APC) тільки для прийнятих статей відповідно до Загальних вказівок щодо підготовки рукопису http://journals.uran.ua/index.php/1991-0177/foravtukr

Тільки після прийняття Вашої статті до публікації, редакція повідомить Вам про необхідність сплатити збір за публікацію статті та реквізити для оплати.

Вартість публікації статті: еквівалент 50 USD у гривнях (для авторів з України) / 100 USD (для авторів з інших країн).

Ця плата включає відшкодування витрат, пов’язаних з редакційною обробкою рукописів, коректурою, реєстрацією цифрових ідентифікаторів об’єктів (щорічні та поточні платежі Crossref), веб-хостингом та архівуванням, підтримкою політики відкритого доступу, річною підпискою (плата за використання спеціалізованого програмного забезпечення), а також накладні витрати на організацію діяльності редколегії журналу.

Якщо автор не може сплатити гонорар за публікацію, він має право попросити зробити виняток щодо оплати, обґрунтувавши своє прохання. Редакційна політика журналу спрямована на те, щоб плата за публікацію не стала перешкодою для публікації якісних наукових робіт, а можливість публікації в журналах з відкритим доступом була доступна якомога більшій кількості дослідників зі всього світу.