Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 5 No. 4(25) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 5 No. 4(25) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2015-10-22
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Synthesis of volatile organic impurities of alcohol while processing raw grain material
Петро Леонідович Шиян, Тетяна Омелянівна Мудрак, Ярослав Андрійович Боярчук
4-8
PDF (Українська)
Development of technology of smoothie on the basis of jerusalem artichoke with the use of walnut
Інна Станіславівна Тюрікова, Михайло Іванович Пересічний, Наталія Володимирівна Рогова
9-13
PDF (Українська)
Improving the quality management system in the domestic fish processing companies
Микола Семенович Одарченко, Аліна Олександрівна Сергієнко, Андрій Миколайович Одарченко, Анастасія Андріївна Малкова
13-17
PDF (Українська)
Development of jerked sausage technology with grain bioproducts
Леонід Вікторович Капрельянц, Галина Всеволодівна Шлапак, Микола Георгійович Бужилов
17-23
PDF (Українська)
Scientific grounds of conditions for liquid food emulsification in a vertical layer of ferromagnetical particles
Тетяна Вікторівна Капліна, Людмила Олександрівна Положишникова, Наталія Юріївна Молчанова
24-29
PDF (Українська)
Pre-activation optimization of the yeast
Світлана Юріївна Попова, Радіон Петрович Никифоров, Аліна В’ячеславівна Слащева
29-35
PDF (Українська)
The development of technology of 9-succinyl-8-decen acid
Джасим Амир Т. Ал-Хаддад, Екатерина Валерьевна Киселёва-Логинова, Евгений Вадимович Попов
35-40
PDF (Русский)
Influence of hydrodynamic cavitation on biological objects
Мирослав Степанович Мальований, Володимир Валентинович Никифоров, Олександр Дмитрович Синельніков, Олена Володимирівна Харламова, Василь Ярославович Бунько
41-45
PDF (Українська)
Methods of obtaining bitumen from heavy oil processing residues
Олег Богданович Гринишин, Юрій Ярославович Хлібишин, Олег Антонович Нагурський, Андрій Олегович Нагурський
45-48
PDF (Українська)
Investigation of thermal decomposition process of finely divided carbonate raw materials and some properties of the roasting product
Инна Вячеславовна Питак, Валерий Павлович Шапорев, Михаил Ильич Васильев
49-56
PDF (Русский)
Dynamic penetration by liquids technical elements special clothing
Микола Львович Рябчиков
57-60
PDF (Українська)
Express method of determine the diffusion coefficient of fractal materials
Ганна Володимирівна Щуцька
60-63
PDF (Українська)
Assessment of protective properties of leather materials obtained using ecologically safe mineral compositions
Оксана Петрівна Козарь
64-69
PDF (Українська)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue