Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 5 № 4(25) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Том 5 № 4(25) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Опубліковано:
2015-10-22
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Синтез летких органічних домішок спирту при переробці зернової сировини
Петро Леонідович Шиян, Тетяна Омелянівна Мудрак, Ярослав Андрійович Боярчук
4-8
PDF
Розроблення технології смузі на основі топінамбура з використанням волоського горіха
Інна Станіславівна Тюрікова, Михайло Іванович Пересічний, Наталія Володимирівна Рогова
9-13
PDF
Удосконалення системи управління якістю на вітчизняних рибопереробних підприємствах
Микола Семенович Одарченко, Аліна Олександрівна Сергієнко, Андрій Миколайович Одарченко, Анастасія Андріївна Малкова
13-17
PDF
Розробка технології сиров’ялених ковбас з використанням зернового біопродукту
Леонід Вікторович Капрельянц, Галина Всеволодівна Шлапак, Микола Георгійович Бужилов
17-23
PDF
Обґрунтування умов емульгування рідких харчових систем у вихровому шарі феромагнітних частинок
Тетяна Вікторівна Капліна, Людмила Олександрівна Положишникова, Наталія Юріївна Молчанова
24-29
PDF
Оптимізація процесу попередньої активації дріжджів
Світлана Юріївна Попова, Радіон Петрович Никифоров, Аліна В’ячеславівна Слащева
29-35
PDF
Розробка технології 9-сукциніл-8-деконової кислоти
Джасим Амир Т. Ал-Хаддад, Екатерина Валерьевна Киселёва-Логинова, Евгений Вадимович Попов
35-40
PDF (Русский)
Вплив гідродинамічної кавітації на біологічні об’єкти
Мирослав Степанович Мальований, Володимир Валентинович Никифоров, Олександр Дмитрович Синельніков, Олена Володимирівна Харламова, Василь Ярославович Бунько
41-45
PDF
Методи одержання бітумів з залишків переробки важких нафт
Олег Богданович Гринишин, Юрій Ярославович Хлібишин, Олег Антонович Нагурський, Андрій Олегович Нагурський
45-48
PDF
Дослідження процесу термічного розкладання дрібнодисперсної карбонатної сировини та деяких властивостей продукту випалу
Инна Вячеславовна Питак, Валерий Павлович Шапорев, Михаил Ильич Васильев
49-56
PDF (Русский)
Динаміка проникнення технічних рідин через елементи спецодягу
Микола Львович Рябчиков
57-60
PDF
Експрес методика визначення коефіцієнтів дифузії фрактальних матеріалів
Ганна Володимирівна Щуцька
60-63
PDF
Оцінка захисних властивостей шкіряних матеріалів, отриманих з використанням екобезпечних мінеральних композицій
Оксана Петрівна Козарь
64-69
PDF
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер