ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ІНТЕР’ЄРІВ ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ ЯК ОСЕРЕДКІВ ДОЗВІЛЛЯ І РОЗВАГ

Автор(и)

  • Roxolana Dyachenko здобувач Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Україна

DOI:

https://doi.org/10.32461/2226-3209.1.2015.138351

Ключові слова:

інтер’єр, заклади харчування, дозвілля, розваги, художньо-естетичне вирішення

Анотація

У статті аналізуються художньо-естетичні особливості вирішення інтер’єру сучасних закладів громадського харчування з акцентуацією уваги на їх дозвіллєво-розважальній складовій. Автор наголошує на необхідності поєднання об’ємно-просторової структури, особливо декоративно-художнього оздоблення інтер’єру закладів громадського харчування, з функцією задоволення потреб відвідувачів у відпочинку і розвагах.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-08-25

Номер

Розділ

Відгуки. Рецензії. Повідомлення