Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива

Authors

  • М. Д. Місюра Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01033, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.22461

Keywords:

beer, structure, automation, technology, management

Abstract

The article examines the structure of variant automation process of beer production. A structure of technological processes is the task of solving that can be achieved through the use of modern methods of control theory in the framework of a systematic approach to creating automated systems for technological processes

Author Biography

М. Д. Місюра, Національний університет харчових технологій вул. Володимирська, 68, м. Київ, Україна, 01033

Старший викладач
Кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій

References

  1. Домарецький В. А. Технологія солода та пива: Підручник для студентів вищіх навчальних закладів освіти. – Київ: Урожай, 1999. – 544 с.
  2. Місюра М.Д., Кишенько В.Д. Математичні моделі технологічних процесів пивоварного виробництва як об’єктів автоматизації. //Автоматика. Автоматизация. Электротехнические комплексы и системы. - №2(14). Херсон: ХНТУ, 2004. – с. 241–246.
  3. Чураков Е.П. Оптимальные и адаптивные системы: Учеб. пособие для вузов. – М.: Энергоатомиздат, 1987. – 256 с.

Published

2009-08-20

How to Cite

Місюра, М. Д. (2009). Організаційна структура системи автоматизації виробництва пива. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 4(11(40), 38–40. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2009.22461