Vol 1, No 10(79) (2016)

Ecology. Technology and Equipment of Food Production

Full Issue

View or download the full issue ABSTRACT AND REFERENCES

Table of Contents

Ecology

Development of a mathematical model of the process of biological treatment of gasous effluents from formaldehyde PDF (Українська)
Ганна Юріївна Бахарєва, Олексій Валерійович Шестопалов, Олеся Миколаївна Філенко, Тетяна Сергіївна Тихомирова 4-10
The study of formation and acid precipitation dynamics as a result of big natural and man-made fires PDF (Русский)
Максим Владимирович Кустов 11-17
Calculation of that environmental and geological landslide risk estimate PDF (Українська)
Дмитро Васильович Касіянчук, Едуард Дмитрович Кузьменко, Тетяна Богданівна Чепурна, Ігор Валерійович Чепурний 18-25
Emergency situations with explosions of ammunition: patterns of occurrence and progress PDF (Русский)
Евгений Владимирович Иванов, Валентина Михайловна Лобойченко, Сергей Робленович Артемьев, Александр Евгеньевич Васюков 26-35

Technology and Equipment of Food Production

The research and analysis of the chocolate nut butter with polyfunctional properties PDF (Українська)
Наталія Вячеславівна Кондратюк, Ігор Миколайович Гаркуша 36-41
The study of mass loss intensity of plum fruits during storage PDF (Українська)
Марина Єгорівна Сердюк, Дмитро Сергійович Степаненко, Сергій Володимирович Кюрчев 42-48
Optimization of formulation composition of health whey–based beverage PDF (Українська)
Наталія Андріївна Ткаченко, Павло Олександрович Некрасов, Світлана Іванівна Вікуль 49-57
Study of lactose–fermenting yeasts kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation PDF
Natalia Chepel, Olena Grek, Olena Krasulya 58-64