Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 6 № 4(26) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Том 6 № 4(26) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Опубліковано:
2015-12-20
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Методологія виявлення домішки курячого жиру у соняшниковій олії
Володимир Анатолійович Кіщенко, Ірина Володимирівна Левчук, Ольга Валеріївна Голубець, Валентина Кузьмівна Тимченко, Катерина Вікторівна Куниця
4-8
PDF
Дослідження ефективності нового каталізатору переетерифікації олій та жирів з використанням хроматографічного аналізу
Наталія Сергіївна Ситнік, Ігор Миколайович Демидов, Катерина Вікторівна Куниця
8-13
PDF
Отримання арабіногалактановмісних комплексів зі сполуками-антиоксидантами бетаніном і антоціанами
Лариса Сергіївна Гураль
13-20
PDF
Удосконалення оцінки якості свіжих томатних овочів та формування споживних властивостей продуктів їх переробки
Дмитро Миколайович Одарченко, Катерина Вікторівна Сподар, Микола Семенович Одарченко
20-25
PDF
Формування споживних властивостей лікерів
Ганна Богданівна Рудавська, Тетяна Василівна Божко, Лариса Олегівна Павліш
25-29
PDF
Аналіз вимог до паперу для упакування харчових продуктів
Костянтин Вікторович Мостика, Леонід Андрійович Коптюх, Віктор Анатолійович Осика
29-35
PDF
Дослідження впливу слабоалкогольних напоїв на печінку біологічних об’єктів
Наталія Михайлівна Пенкіна, Лариса Василівна Татар
35-39
PDF
Активізація біфідобактерій у технології майонезів оздоровчого призначення
Тетяна Валентинівна Маковська, Наталія Андріївна Ткаченко
40-44
PDF
Вплив теплової обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання
Олеся Петрівна Прісс, Валентина Василівна Калитка
45-50
PDF
Технологічні способи регулювання пористої структури і властивостей конструкційно-теплоізоляційних керамічних матеріалів
Людмила Павлівна Щукіна, Віталій Віталійович Цовма, Ярослав Олегович Галушка, Лариса Олександрівна Міхеєнко
51-55
PDF
Використання термооброблених відвальних порід вуглевидобування у виробництві цементу
Володимир Юрійович Сокольцов, Володимир Володимирович Токарчук, Валентин Анатолійович Свідерський
55-58
PDF
Електрохімічне формування композиційно-модульованого покриття SnO2-SbxOy
Антонина Александровна Майзелис, Борис Иванович Байрачный
59-61
PDF (Русский)
Вплив сполук кобальту на стійкість фератів(VI)
Дмитрий Аркадьевич Головко, Игорь Дмитриевич Головко
62-66
PDF (Русский)
Підвищення екологічної безпеки примусової вентиляції резервуарів зберігання світлих нафтопродуктів
Сергей Викторович Гарбуз
67-72
PDF (Русский)
Інтенсифікація промивача газу колон у виробництві кальцинованої соди
Віктор Федорович Моісєєв, Євгенія Володимирівна Манойло, Аліна Олегівна Грубнік
72-77
PDF
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер