Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 6 No. 4(26) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 6 No. 4(26) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2015-12-20
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Detection methodology of chicken fat impurities in sunflower oil
Володимир Анатолійович Кіщенко, Ірина Володимирівна Левчук, Ольга Валеріївна Голубець, Валентина Кузьмівна Тимченко, Катерина Вікторівна Куниця
4-8
PDF (Українська)
Effectiveness research of new catalyst for oil and fat interesterification by using chromatographic analysis
Наталія Сергіївна Ситнік, Ігор Миколайович Демидов, Катерина Вікторівна Куниця
8-13
PDF (Українська)
Obtaining arabinogalactan-contained complexes with anthocyanins and betanin antioxidants
Лариса Сергіївна Гураль
13-20
PDF (Українська)
Improvement of merchandising assessment of fresh tomatoes and formation of the consumer properties of the products of their processing
Дмитро Миколайович Одарченко, Катерина Вікторівна Сподар, Микола Семенович Одарченко
20-25
PDF (Українська)
The formation of consumer properties of liqueurs
Ганна Богданівна Рудавська, Тетяна Василівна Божко, Лариса Олегівна Павліш
25-29
PDF (Українська)
Analysis requirements for paper packaging for food
Костянтин Вікторович Мостика, Леонід Андрійович Коптюх, Віктор Анатолійович Осика
29-35
PDF (Українська)
Research of the influence of soft drinks on liver of biological objects
Наталія Михайлівна Пенкіна, Лариса Василівна Татар
35-39
PDF (Українська)
Bifidobacterium activation in technologies of health-improving mayonnaise
Тетяна Валентинівна Маковська, Наталія Андріївна Ткаченко
40-44
PDF (Українська)
Effect of heat treatment with antioxidants on respiratory substrates during storage of zucchini
Олеся Петрівна Прісс, Валентина Василівна Калитка
45-50
PDF (Українська)
Process methods of pore structure and properties control of heat insulation ceramic construction materials
Людмила Павлівна Щукіна, Віталій Віталійович Цовма, Ярослав Олегович Галушка, Лариса Олександрівна Міхеєнко
51-55
PDF (Українська)
Utilization of heat-treated coal-mining overburdens in cement production industry
Володимир Юрійович Сокольцов, Володимир Володимирович Токарчук, Валентин Анатолійович Свідерський
55-58
PDF (Українська)
Electrochemical formation of SnO2-SbxOy composition-modulated coating
Антонина Александровна Майзелис, Борис Иванович Байрачный
59-61
PDF (Русский)
Effect of cobalt compounds on stability of ferrates(VI)
Дмитрий Аркадьевич Головко, Игорь Дмитриевич Головко
62-66
PDF (Русский)
Increase the level of environmental safety for mechanical ventilation of light-oil storage tanks
Сергей Викторович Гарбуз
67-72
PDF (Русский)
Intesification of tower gas washer in the soda ash production
Віктор Федорович Моісєєв, Євгенія Володимирівна Манойло, Аліна Олегівна Грубнік
72-77
PDF (Українська)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue