Information enterprise system of the operative performance evaluation of sugar manufacture

Authors

  • Р.О. Ладанюк Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій, Ukraine
  • Л.Г. Загоровська Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій, Ukraine

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2554

Keywords:

enterprise system, knowledge base, production efficiency

Abstract

In article it is formulated tasks of creation of a corporate information system for an operative performance evaluation of sugar manufacture that is actual in the modern conditions of saving of energy carriers. It is generated knowledge base structure, it is stated procedures of its filling.

Author Biographies

Р.О. Ладанюк, Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій

Магістрант; кандидат технічних наук, доцент

Л.Г. Загоровська, Кафедра інформаційних систем Національний університет харчових технологій

Кандидат технічних наук, доцент

References

  1. Белоусов В.Ю. Система управления предприятием на корпоративном и верхнем уровнях АСУ в сахарной промышленности / Белоусов В.Ю., Литвинов А.Ф., Гарчинский Ю.Н., Потапов О.А.// Промышленные АСУ и контроллеры, 2005, №03, с. 9 – 11.
  2. Ладанюк А.П. Основи системного аналізу /Ладанюк А.П.// Навчальний посібник, Нова книга, Вінниця, 2004 – 176с.
  3. Борщевский П.П. Эфективность свеклосахарного производства/ Борщевский П.П. - М.: Легкая и пищевая промышленность, - 1984. – 307с.
  4. Ладанюк А.П. Оперативное управление технологическими процессами в пищевой промышленности/ Ладанюк А.П., Перепечаенко В.Г. – К.: Урожай, 1987. – 160с.

How to Cite

Ладанюк, Р., & Загоровська, Л. (2012). Information enterprise system of the operative performance evaluation of sugar manufacture. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 1(4(43), 49–51. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2554

Issue

Section

Information technology