Оптимізація споживних властивостей та розробка рецептури фруктових начинок

Автор(и)

  • Аліна Володимирівна Євтушенко Кафедра товарознавства в митній справі Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2690

Ключові слова:

начинка, оптимізація, пектин

Анотація

Описано математичну модель оптимізації споживних властивостей фруктових начинок. Обрано цільову функцію, встановлено граничні умови для неї. Визначено раціональні параметри досліджуваної математичної моделі.

Біографія автора

Аліна Володимирівна Євтушенко, Кафедра товарознавства в митній справі Харківський державний університет харчування та торгівлі

Аспірант

Посилання

  1. Кафаров В. В. Математическое моделирование основных процесов химических производств/ Кафаров В. В., Глебов М. Б. – М.: Высшая школа, 1991. –400с.
  2. Хартман К. Планирование эксперимента в исследовании технологических процесов / Хартман К. и др. – М.: Мир, 1977. – 552с.
  3. Дьяконов В. MathCad 2000: учебный курс / Дьяконов В. – СПб: Питер, 2000. – 592с.:ил.
  4. Покровський А. А. К теории действия биологически активных веществ пищи/ А. А. Покровський // Научные основы разработки продуктов детского и диетического питания. – М. : Ин-т питания, 1976, С.1-12.

##submission.downloads##

Опубліковано

2010-04-06

Як цитувати

Євтушенко, А. В. (2010). Оптимізація споживних властивостей та розробка рецептури фруктових начинок. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2(6(44), 67–69. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2010.2690

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв