Формування якості бісквіта з додаванням молочної сироватки та мікробного полісахариду ксампану

Автор(и)

  • Наталія Іванівна Черевична Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м.Харків, 61051, Україна
  • Оксана Володимирівна Гапонцева Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м.Харків, 61051, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3935

Ключові слова:

Бісквітні напівфабрикати, молочна сироватка, ксампан

Анотація

Розглянуто питання оцінки ефективності розробки та впровадження нової технології бісквітних напівфабрикатів за умови використання молочної сироватки та стабілізатора мікробного походження

Біографії авторів

Наталія Іванівна Черевична, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м.Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра товарознавства та експертизи товарів

Оксана Володимирівна Гапонцева, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Клочківська, 333, м.Харків, 61051

Асистент

Кафедра товарознавства та експертизи товарів

Посилання

  1. Сладкая жизнь [Текст] // Food & Drinks. – 2011. – №2. – С. 20-26.
  2. Хочу печенья. Украинский рынок мучнистых изделий продолжает активизироваться [Текст] // Продукты питания. – 2011. – №10. – С.24-25.
  3. Микробный полисахарид ксампан [Текст] // Информационный лист №064-98, КиевЦНТЭИ, 1998.
  4. Санина Т.В. Разработка оптимальной рецептуры бисквитного полуфабриката [Текст] / Т. В. Санина, Ю. С. Сербулов, С. И. Лукина // Хранение и перераб. сельхозсырья. – 2001. – №1. – С. 59-61.
  5. Gallagher Eimear. Impact of diary protein powders on biscuit quality [Техt] / Gallagher Eimear, Kenny Sheila, Arendt Elke K. // Eur. Food Res. and Technol. – 2005. – Vol.221, №3-4. – Р. 237-243.
  6. Черевична, Н. І., Самохвалова, О. В., Олійник, С. Г. Нова технологія бісквітних напівфабрикатів з біополімером ксампаном [Текст] / Н. І. Черевична // Вісник Харк. нац. техн. ун-ту сільськ. госп. ім. П. Василенка : зб. наук. праць – Х., 2007. – Вип. 58 : Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – С. 329–334.
  7. Панфилов В. А. Теория технологического потока [Текст] / В. А. Панфилов М.: КолосС, 2007. – 319 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-04-01

Як цитувати

Черевична, Н. І., & Гапонцева, О. В. (2012). Формування якості бісквіта з додаванням молочної сироватки та мікробного полісахариду ксампану. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2(12(56), 59–62. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.3935

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв