Використання інноваційного обладнання Fryma Koruma MaxxD у виробництві майонезу
DOI:
https://doi.org/10.15587/1729-4061.2015.41578Ключові слова:
інноваційні технології, майонези, гомогенізатор, Fryma Koruma MaxxD, SilversonАнотація
Використання обладнання вакуум-виробничої установки для рідких і пастоподібних продуктів Fryma Koruma MaxxD є актуальним питанням сьогодення. Завдяки неперевершеній експлуатаційній адаптованості кожна установка може виконувати широкий спектр функцій: блендерування, диспергування, емульгування і гомогенізацію, подрібнення частинок і розчинення.
Посилання
- Ipatova, L. G., Kochetkova, A. A., Nechaev, A. P., Bessonov, V. V. (2006). Metodologija konstriurovanija zhirovyh produktov s zadanymi potrebitel'skimi svojstvami. Materialy Vserosijskogo s’ezda dietologov i nutriciologov «Diatologija: problemy i gorizonty». Moscow: GU NII pitanija RAMN, 42.
- Krasil'nikov, V. N. (2008). Perspektivy razvitija tehnologii zhirov i masel. Masla i zhiry, 9, 2−4.
- Shahidi, F. (2005). Bailey’s Industrial Oil and Fat Products. 6th еdition. Hoboken, New Jersey, USA: John Wiley & Sons Inc., 3616. doi: 10.1002/047167849x
- McClements, D. J. (2005). Food emulsions: principles, practices, and techniques. 2nd еdition. Boca Raton, FL: CRC Press, 609.
- Yanai, H., Tomono, Y., Ito, K., Furutani, N., Yoshida, H., Tada, N. (2007). Diacylglycerol oil for the metabolic syndrome. Nutrition Journal, 6 (1), 43. doi: 10.1186/1475-2891-6-43
- Mel'nyk, O. P., Mank, V. V., Bahmach, V. O. (2013). Osoblyvosti povedinky suspenzij pryrodnyh polisaharydiv v tehnologichnyh procesah harchovyh vyrobnyctv. Strategyja kachestva v promыshlennosty y obrazovanyy. Materialy IX konferencii'. Varna, 124–125.
- Bahmach, V., Vovkodav, N. (2013). Mayonnaise technology improvement. NEEFood – 2013. The Second North and East European Congress on Food. Kyiv: NUFT, 228
- Bahmach, V. O., Babenko, V. I., Mank, V. V., Salaj, I. V. (2012). Tehnologija majoneza na osnove natural'nyh recepturnyh komponentov. Innovacionnye tehnologii v pishhevoj promyshlennosti: Materialy XI Mezhdunarodnoj nauchno-prakticheskoj konferencii. Minsk, 151–156.
- Nikovskaja, K. N., Stamov, S. N. (2009). Tehnologija emul'sionnyh produktov na osnove poleznyh masel. Harchova nauka і tehnologіja, 4, 20–24.
- Nekrasov, P. O., Gopkalov, V. G., Plahotna, Ju. M. (2010). Research of physiological influence of the mayonnaise made on the basis of diacylycerol oil. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 3/8 (45), 59–63. Available at: http://journals.uran.ua/eejet/article/view/2881/2684
- FrymaKoruma Homogenizing, Mixing and Dispersing Unit, Type MaxxD. Available at: http://www.frymakoruma.com/gb/products/processing-units/maxxd.html
- Vakuum-vyrobnycha ustanovka dlja ridkyh i pastopodibnyh produktiv. Available at: http://www.che.com/archives/...and.../mixing/
##submission.downloads##
Опубліковано
Як цитувати
Номер
Розділ
Ліцензія
Авторське право (c) 2015 Марія Зіновіївна Паска, Олександр Іванович Жук
Ця робота ліцензується відповідно до Creative Commons Attribution 4.0 International License.
Закріплення та умови передачі авторських прав (ідентифікація авторства) здійснюється у Ліцензійному договорі. Зокрема, автори залишають за собою право на авторство свого рукопису та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons CC BY. При цьому вони мають право укладати самостійно додаткові угоди, що стосуються неексклюзивного поширення роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом, але за умови збереження посилання на першу публікацію статті в цьому журналі.
Ліцензійний договір – це документ, в якому автор гарантує, що володіє усіма авторськими правами на твір (рукопис, статтю, тощо).
Автори, підписуючи Ліцензійний договір з ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР», мають усі права на подальше використання свого твору за умови посилання на наше видання, в якому твір опублікований. Відповідно до умов Ліцензійного договору, Видавець ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР» не забирає ваші авторські права та отримує від авторів дозвіл на використання та розповсюдження публікації через світові наукові ресурси (власні електронні ресурси, наукометричні бази даних, репозитарії, бібліотеки тощо).
За відсутності підписаного Ліцензійного договору або за відсутністю вказаних в цьому договорі ідентифікаторів, що дають змогу ідентифікувати особу автора, редакція не має права працювати з рукописом.
Важливо пам’ятати, що існує і інший тип угоди між авторами та видавцями – коли авторські права передаються від авторів до видавця. В такому разі автори втрачають права власності на свій твір та не можуть його використовувати в будь-який спосіб.