Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка

Автор(и)

  • Олена Євгеніївна Шевченко Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Kлочковская, 333 м. Харків, 61051, Україна

DOI:

https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.4590

Ключові слова:

плавлений сир, рослинний біло, соф, біологічна цінніст, не традиційна сировина, товарознавча характеристика.

Анотація

Роботу присвячено розробці і товарознавчій оцінці нового комбінованого плавленого сиру з використанням рослинних компонентів з метою підвищення біологічної цінності, поліпшення дієтичних властивостей та зменшення рівня холестерину, за допомогою заміни молочної сировини рослинним білком (софу).

Біографія автора

Олена Євгеніївна Шевченко, Харківський державний університет харчування та торгівлі вул. Kлочковская, 333 м. Харків, 61051

Кандидат технічних наук, доцент

Кафедра товарознавства в митній справі

Посилання

  1. Лапусятников, Л.И. Влияние рецептурных компонентов на качество плавленого сыра [Текст] / Л.И. Лапусятников. – К. : Молочное дело, 2000. –94 с.
  2. Молочников, В.В. Современные направления в производстве новых видов молочных продуктов [Текст] : учеб, пособие В.В. Молочников, Т.А. Орлова ; Агро НИИ ЕНММП – М.: 1987, С.144.

##submission.downloads##

Опубліковано

2012-10-09

Як цитувати

Шевченко, О. Є. (2012). Удосконалення споживчих властивостей комбінованого плавленого сиру з використанням рослинного білка. Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 5(6(59), 50–53. https://doi.org/10.15587/1729-4061.2012.4590

Номер

Розділ

Технології та обладнання харчових виробництв