Zum Inhalt springen
Zur Hauptnavigation springen
Zur Fußzeile springen
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktuelle Ausgabe
Archiv
Über uns
Über die Zeitschrift
Beitragseinreichung
Redaktion
Schutz personenbezogener Daten
Kontakt
Suchen
Suchen
Registrieren
Einloggen
Suchen
Suchen
Home
/
Archiv
/
Bd. 8 Nr. 6 (2014)
Bd. 8 Nr. 6 (2014)
Veröffentlicht:
2014-12-24
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ПЕРСПЕКТИВИ ПІДВИЩЕННЯ АНТИОКСИДАНТНОГО ПОТЕНЦІАЛУ НАТУРАЛЬНОЇ КАВИ
С. A. Бажай-Жежерун
PDF (Українська)
ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕРСПЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ЦУКРОВОГО СОРГО В ТЕХНОЛОГІЇ ОЗДОРОВЧИХ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, С. І. Олійник
PDF (Українська)
МАРКЕТИНГОВАЯ СРЕДА ПРЕДПРИЯТИЙ ПО ПРОИЗВОДСТВУ СУХИХ ЗАВТРАКОВ В УКРАИНЕ
M. Мардар, A. Макарь, E Голубьонкова, A. Яновская
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
ВЛИЯНИЕ СОЛЕЙ КАЛЬЦИЯ НА ГЕЛЕОБРАЗОВАНИЕ БИОХИМИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫХ ПЕКТИНОВИХ ВЕЩЕСТВ
Т. І. Нікітчина, А. Т. Безусов
PDF (Українська)
EFFECT OF FUNCTIONAL FIBER ON VIABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA AND BIFIDOBACTERIA DURING STORAGE
O. Полтавська, Н. Коваленко
PDF (Українська)
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕ-ТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО-РОСЛИННИХ ВЕРШКІВ У БІОТЕХНОЛОГІЇ БІЛКОВИХ ПАСТ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
Н. А. Ткаченко, Ю.С. Українцева
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ АЛЬБУМІНОВОГО СИРУ УРДА
О. Я. Білик, Г. В. Дроник
PDF (Українська)
ОКСИДАНТНА СТАБІЛЬНІСТЬ КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА ПРИ ЗБЕРІГАННІ
Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик
PDF (Українська)
М’ЯСОМІСТКІ ПРОДУКТИ З БУРЯКО-ВИМ БАРВНИКОМ
В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, І. В. Дубковецький
PDF (Українська)
ВЛИЯНИЕ СИСТЕМЫ ЗАЩИТЫ ВИНОГРАДНИКА ОТ БОЛЕЗ-НЕЙ НА КАЧЕСТВО КРАСНЫХ СТОЛОВЫХ ВИН В УСЛОВИЯХ ЮГА УКРАИНЫ
О. Б. Ткаченко, В. Г. Іукурідзе
PDF (Українська)
ОСОБЕННОСТИ СОСТАВА МИНЕРАЛЬНОГО КОМПЛЕКСА БЕЛЫХ СТОЛОВЫХ ВИНОМАТЕРИАЛОВ АГРОКЛИМАТИЧЕСКОЙ ЗОНЫ ШАБО
О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовськя, Ю. Н. Шелехов
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ ЛОКШИНИ З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ПШЕНИЦІ
А. В. Антоненко
PDF (Українська)
СОВРЕМЕННЫЕ МЕТОДИКИ ДЛЯ ИДЕНТИФИКАЦИИ ВИНОДЕЛЬЧЕСКОЙ И БЕЗАЛКОГОЛЬНОЙ ПРОДУКЦИИ
Н. І. Арістова
PDF (Українська)
УЛУЧШИТЕЛИ, ПОНИЖАЮЩИЕ ЭЛАСТИЧНОСТЬ И ПОВЫШАЮЩИЕ РАСТЯЖИМОСТЬ КЛЕЙКОВИНЫ И ТЕСТА
Е. Е. Байрамов
PDF (Українська)
ГОСПОДАРСЬКА І ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ЯБЛУК ЗИМОВИХ СОРТІВ
В. А. Колтунов, Н. С. Метельська, Т. В. Бровенко
PDF (Українська)
ЗБЕРЕЖЕННЯ ЯКОСТІ ЗАТЯЖНОГО ПЕЧИВА ЗАЛЕЖНО ВІД ВИДУ ПАПЕРОВИХ ПАКУВАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
В. А. Осика, К. В. Мостика
PDF (Українська)
USING OF MARINADES IN COOKING TECH-NOLOGIES OF MAIN-COURSE DISHES
А. О. Таценко, Т. П. Голікова
PDF (Українська)
ХАРАКТЕРИСТИКА ВІТАМІНІЗОВАНИХ КУПАЖІВ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько
PDF (Українська)
entwickelt von
Open Journal Systems
Sprache
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informationen
Für Leser/innen
Für Autor/innen
Für Bibliothekar/innen