Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 8 No. 6 (2014)
Vol. 8 No. 6 (2014)
Published:
2014-12-24
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
PROSPECTS FOR REAL COFFEE ANTIOXIDANT POTENTIAL IN-CREASE
С. A. Бажай-Жежерун
PDF (Українська)
SUBSTANTINATION REPORT ON PERSPECTIVE USE OF SUGAR SOR-GHUM IN HEALTHY FERMENTED BEVERAGES TECHNOLOGY
Д. Д. Карпутіна, Н. Е. Фролова, С. І. Олійник
PDF (Українська)
MARKETING ENVIRONMENT OF THE BREAKFAST CEREAL ENTER-PRICES IN UKRAINE
M. Мардар, A. Макарь, E Голубьонкова, A. Яновская
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
THE EFFECT OF CALCIUM SALTS NATURE ON THE TECHNO-LOGICAL PROPERTIES OF BIOCHEMICALLY MODIFIED PECTINES
Т. І. Нікітчина, А. Т. Безусов
PDF (Українська)
EFFECT OF FUNCTIONAL FIBER ON VIABILITY OF LACTIC ACID BACTERIA AND BIFIDOBACTERIA DURING STORAGE
O. Полтавська, Н. Коваленко
PDF (Українська)
GROUNDING OF FERMENT PARAMETERS OF MILK-VEGETATIVE CREAM IN PROTEIN PASTE BIOTECHNOLOGY FOR BABY FOODS
Н. А. Ткаченко, Ю.С. Українцева
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
OXIDATIVE STABILITY OF CULTURED BUTTER DURING STORAGE
О. Я. Білик, Г. В. Дроник
PDF (Українська)
OXIDATIVE STABILITY OF CULTURED BUTTER DURING STORAGE
Л. Я. Мусій, О. Й. Цісарик
PDF (Українська)
MEAT CONTAINING PRODUCTS WITH BEETROOT COLOUR
В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, І. В. Дубковецький
PDF (Українська)
FEATURES OF MINERAL COMPLEX THE WHITE WINE AGROCLIMATIC RE-GION SHABO
О. Б. Ткаченко, В. Г. Іукурідзе
PDF (Українська)
INFLUENCE OF PROTECTION VINEYARD OF DISEASE ON QUALITY RED WINES IN SOUTHERN UKRAINE
О. Б. Ткаченко, Т. С. Лозовськя, Ю. Н. Шелехов
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
NUTRITIONAL VALUE AND SAFETY NOODLES WITH SPROUTED WHEAT
А. В. Антоненко
PDF (Українська)
MODERN METHODOLOGIES TO IDENTIFY WINES, WINE MATERIALS AND SOFT DRINKS
Н. І. Арістова
PDF (Українська)
İMPROVERS FOR ELASİCİTY LOWERİNGS AND TENSİLİTY STEP-UPING OF GLUTEN AND DOUGH
Е. Е. Байрамов
PDF (Українська)
ECONOMIC EVALUATION AND COMMODITY WINTER VARIETIES OF APPLESN
В. А. Колтунов, Н. С. Метельська, Т. В. Бровенко
PDF (Українська)
PRESERVATION THE QUALITY OF PROLONGED COOKIES DEPENDING ON THE TYPE OF PAPER PACKAGING MATERIALS
В. А. Осика, К. В. Мостика
PDF (Українська)
USING OF MARINADES IN COOKING TECH-NOLOGIES OF MAIN-COURSE DISHES
А. О. Таценко, Т. П. Голікова
PDF (Українська)
CHARACTERISTIC OF FORTIFICATION OF BLENDED VEGETABLE OILS
О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians