Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Technology audit and production reserves
About
About the Journal
Establishers
Open Access Policy
Privacy Statement
Editorial Team
Publication terms
General Terms and Conditions
Publication Frequency
Terms of Payment
Package of documents to article
Requirments for manuscript
Submission to the editor
Peer Review Process
Editing process
Headlines of journal
Indexing
International indexing
State accreditation
International accreditation and membership
Publishing policy
The main provisions of the publishing house's policy
Ethics publications and unfair practices
Authorship identification
Copyright notice
Selection policy of editor
Policy on plagiarism and self-plagiats
Conflict of interest
Policy of retraction and correction of published article
Handling complaints
Prevention of manipulation and falsifications
Data Sharing Policy
Archiving
Publication policy regarding advertising
Business model
Use of artificial intelligence
Terms and conditions
Current
Archives
Announcements
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 2 No. 4(22) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Vol. 2 No. 4(22) (2015): Technologies of food, light and chemical industry
Published:
2015-04-11
Full Issue
Abstracts and References
Technologies of food, light and chemical industry
Clostridium perfringens: characterization, biological activity, the indication in food
Инна Васильевна Пилипенко
4-8
PDF (Русский)
Purposeful modification of carbonate fillers for waterborne paints
Володимир Олександрович Комаха, Валентин Анатолійович Свідерський
9-12
PDF (Українська)
Features of interaction between styrene-acrylic film formers and modified kaolin
Ніна Василівна Мережко, Ольга Сергіївна Шульга
12-16
PDF (Українська)
Current concepts of non-traditional methods of cultivation metal whisker crystals. Pulling whisker pole from melt
Сергей Робленович Артемьев
16-19
PDF (Русский)
Results of examinations of Shabo terroir wines physical-chemical properties
Элдар Жораевич Иукуридзе
19-22
PDF (Русский)
Mathematical description of the cooling process of generating gas during a waste disposal
Виола Владиславовна Вамболь, Владимир Евгеньевич Костюк, Елена Ивановна Кирилаш
23-29
PDF (Русский)
Optimization of fatty composition of liver pate of functional purpose
Лариса Владимировна Агунова
29-34
PDF (Русский)
Research of technological properties of biochemically modified pectin substances
Татьяна Ивановна Никитчина
34-39
PDF (Русский)
The justification of evaluation criteria of destruction material by embroidery needles
Галина Анатоліївна Ріпка, Євген Олександрович Мазнєв, Анатолій Андрійович Мичко
39-44
PDF (Українська)
Obtaining of highly active streptomycin-resistant bacteriolysins’s producers of Streptomyces albus
Олександр Миколайович Громико, Андрій Васильович Буцяк, Віктор Олександрович Федоренко, Тетяна Сергіївна Тодосійчук
44-50
PDF (Українська)
Development of automated control system of environmental risks at disposal of waste using the "Ecopyrogenesis" technology
Людмила Миколаївна Маркіна, Інна Вікторівна Тимченко
50-56
PDF (Українська)
Managing the process of catalytic reforming by the optimal distribution of temperature at the reactor block inlets
Игорь Леонидович Левчук
56-60
PDF (Русский)
Theoretical research of ozonation influence on the soot content in the exhaust gases of diesel
Олександр Михайлович Пилипенко, Дмитро Петрович Рубан, Дмитро Іванович Вірьовка, Олександр Сергійович Голубов
60-63
PDF (Українська)
Modeling of Ni2+ exchange on the strong acid ion-exchange resin and the organic-inorganic ion exchanger
Геннадий Геннадиевич Афонин, Юрий Александрович Безносик, Юлия Сергеевна Дзязько, Людмила Николаевна Пономарева
63-67
PDF (Русский)
Identification of compounds of copper and vanadium in low dicarboxylic acid mixture
Олександр Васильович Присяжний, Павло Анатолійович Козуб, Лідія Анатолієвна Катковнікова, Світлана Миколаївна Козуб
68-71
PDF (Українська)
Development of combined encapsulated drug on the basis of naltrexone and disulfiram
Володимир Павлович Новіков, Наталія Леонідівна Заярнюк, Аеліта Миронівна Кричковська, Олена Валеріївна Федорова, Андрій Остапович Милянич
71-75
PDF (Українська)
Using physical and electrical methods in conductive meat frying
Олександр Іванович Черевко, Вячеслав Олександрович Скрипник, Наталія Юріївна Молчанова
75-79
PDF (Українська)
Information site
Language
English
Українська
Information
For Readers
For Authors
For Librarians
Developed By
Open Journal Systems
Collective monographs
with Scopus indexing
from TECHNOLOGY CENTER PC®
Subscribe
Current Issue