Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Technology audit and production reserves
Про нас
Про журнал
Засновники
Політика відкритого доступу
Заява про конфіденційність
Редакційний штат
Умови публікації
Загальні положення
Періодичність публікації
Умови оплати публікації
Пакет документів до статті
Вимоги до оформлення
Правила подання рукопису статті
Процес рецензування
Процес редагування
Рубрики журналу
Індексація
Міжнародна індексація
Державна акредитація
Міжнародна акредитація та членство
Політика видавництва
Основні положення політики видавництва
Етика публікацій та недобросовісна практика
Ідентифікація авторства
Положення про авторські права
Політика відбору редакторів
Політика щодо плагіату і самоплагіату
Конфлікт інтересів
Політика відкликання та виправлення опублікованих статей
Розгляд скарг
Запобігання маніпуляцій та фальсифікацій
Політика обміну даними
Архівування
Політика видання щодо реклами
Бізнес-модель
Використання штучного інтелекту
Правила та умови
Поточний випуск
Архіви
Анонси
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 2 № 4(22) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Том 2 № 4(22) (2015): Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Опубліковано:
2015-04-11
Весь випуск
Abstracts and References (English)
Технології харчової, легкої та хімічної промисловості
Clostridium perfringens: характеристика, біологічна дія, індикація в харчових продуктах
Инна Васильевна Пилипенко
4-8
PDF (Русский)
Цільове модифікування карбонатних наповнювачів для водно-дисперсійних фарб
Володимир Олександрович Комаха, Валентин Анатолійович Свідерський
9-12
PDF
Особливості взаємодії стирол-акрилових плівкоутворювачів з модифікованими каолінами
Ніна Василівна Мережко, Ольга Сергіївна Шульга
12-16
PDF
Існуючі уявлення про нетрадиційні методи вирощування металевих ниткоподібних кристалів. Витягування віскерів з розчину
Сергей Робленович Артемьев
16-19
PDF (Русский)
Результати досліджень фізико-хімічних показників вин шабського теруару
Элдар Жораевич Иукуридзе
19-22
PDF (Русский)
Математичний опис процесу охолодження генераторного газу при утилізації відходів життєдіяльності
Виола Владиславовна Вамболь, Владимир Евгеньевич Костюк, Елена Ивановна Кирилаш
23-29
PDF (Русский)
Оптимізація жирового складу печінкових паштетів функціонального призначення
Лариса Владимировна Агунова
29-34
PDF (Русский)
Дослідження технологічних властивостей біохімічно модифікованих пектинових речовин
Татьяна Ивановна Никитчина
34-39
PDF (Русский)
Обґрунтування критеріїв оцінки руйнування зразків матеріалу вишивальними голками
Галина Анатоліївна Ріпка, Євген Олександрович Мазнєв, Анатолій Андрійович Мичко
39-44
PDF
Отримання високоактивних стрептоміцин-резистентних продуцентів бактеріолізинів Streptomyces albus
Олександр Миколайович Громико, Андрій Васильович Буцяк, Віктор Олександрович Федоренко, Тетяна Сергіївна Тодосійчук
44-50
PDF
Розробка автоматизованої системи управління екологічними ризиками при утилізації відходів за технологією «Екопірогенезіс»
Людмила Миколаївна Маркіна, Інна Вікторівна Тимченко
50-56
PDF
Управління процесом каталітичного риформінгу шляхом оптимального розподілу температур на входах реакторного блоку
Игорь Леонидович Левчук
56-60
PDF (Русский)
Теоретичне дослідження впливу озонування на вміст сажі у відпрацьованих газах дизеля
Олександр Михайлович Пилипенко, Дмитро Петрович Рубан, Дмитро Іванович Вірьовка, Олександр Сергійович Голубов
60-63
PDF
Моделювання обміну Ni2+ на сильнокислотній іонообмінній смолі і органо-неорганічному іоніті
Геннадий Геннадиевич Афонин, Юрий Александрович Безносик, Юлия Сергеевна Дзязько, Людмила Николаевна Пономарева
63-67
PDF (Русский)
Ідентифікація сполук міді і ванадію в суміші низьких дікарбонових кислот
Олександр Васильович Присяжний, Павло Анатолійович Козуб, Лідія Анатолієвна Катковнікова, Світлана Миколаївна Козуб
68-71
PDF
Розробка комбінованого інкапсульованого лікарського засобу на основі налтрексону та дисульфіраму
Володимир Павлович Новіков, Наталія Леонідівна Заярнюк, Аеліта Миронівна Кричковська, Олена Валеріївна Федорова, Андрій Остапович Милянич
71-75
PDF
Використання фізичних та електричних методів в жаренні м’яса
Олександр Іванович Черевко, Вячеслав Олександрович Скрипник, Наталія Юріївна Молчанова
75-79
PDF
Information site
Шукаєте фінансування?
Знайдете тут!
Мова
English
Українська
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Колективні монографії
з індексацією Scopus
від ПП «ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР»
Subscribe
Поточний номер