Vol 2, No 10(74) (2015)

Technology and Equipment of Food Production

Full Issue

View or download the full issue ABSTRACT AND REFERENCES

Table of Contents

Technology and Equipment of Food Production

Improvement of equipment for manufacture of vegetable convenience foods PDF (Українська)
Людмила Василівна Кіптела, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Загорулько 4-8
Analysis of meat production of functional use for correction of iodine deficiency PDF (Русский)
Лариса Владимировна Агунова 9-14
Results of potentiometric and optical properties of shabo terroir wines PDF (Русский)
Элдар Жораевич Иукуридзе 15-19
Development of antihunt systems of sauces in the technology of fish products PDF (Русский)
Татьяна Ивановна Никитчина, Татьяна Анатольевна Маноли, Яна Олеговна Барышева 19-24
Application of swot analysis in the development and promotion of enriched drinks PDF (Українська)
Інна Андріївна Устенко 25-31
Influence of aromatic raw materials on the animal fat quality PDF (Українська)
Ірина Іллівна Маркович 31-35
Study of possibilities to grow biofortified vegetables as a source of cаrotenoids PDF (Українська)
Григорій Вікторович Дейниченко, Ольга Петрівна Юдічева 36-40
The aroma peculiaritiesof some white wines from autochthonous grapes varieties from western europe and Ukraine PDF (Русский)
Оксана Борисовна Ткаченко, Ольга Валентиновна Тринкаль 40-45
Effect of vegetable powder on the properties of pancake batter and semifinished products PDF (Українська)
Олександра Володимирівна Нєміріч, Тетяна Анатоліївна Тарасенко, Оксана Олександрівна Петруша, Оксана Миколаївна Вашека, Андрій Володимирович Гавриш, Віра Володимирівна Заєць 45-49
Quality and safety control in the production of recreational-purpose cottage cheese PDF (Українська)
Людмила Миколаївна Мостова, Тетяна Валеріївна Клусович 50-57
Using innovative equipment FrymaKoruma MaxxD in the production of mayonnaise PDF (Українська)
Марія Зіновіївна Паска, Олександр Іванович Жук 58-64