Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Journal of Food Science and Technology
Current
Archives
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Search
Register
Login
Search
Search
Home
/
Archives
/
Vol. 8 No. 5 (2014)
Vol. 8 No. 5 (2014)
Published:
2014-11-11
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
MOUSSE TECHNOLOGY WITH APPLICATION OF DIETARY SUPPLEMENTS OF JUNIOR ATHLETES
M. І. Пересічний, O. В. Бондарь
PDF (Українська)
MINERAL COMPOSITION OF CHEESCAKES WITH RAW PLANT MATERIALS
M. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна
PDF (Українська)
DETERMINATION OF THE MASS CONCENTRATION OF IODINE IN THE VEGETABLE-CHEESE PASTES
В. Н. Корзун, К. В. Паламарек
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS
Л. В. Kапрельянц, O. Д. Журлова
PDF (Українська)
THE DETERMINATION OF OPTIMUM CONDITIONS FOR OBTAINING FOOD SUPPLEMENTS WITH THE COMBINED EFFECT FROM AGARICUS BISPORUS
Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна
PDF (Українська)
JASTIFICTION RATIONALE FOR CONTENT MILK-CLOTTING ENZYME CHY-MAX IN PRODUCTION SOFT PROBIOTIC CHEESES
Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
THE RESEARCH OF THE PRESERVATION PROCESS OF FERMENTED MILK CURD
Ю. В. Назаренко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
INHIBITION OF CRYSTALLIZATION PROCESSES OF FUNCTIONAL DIACYLGLYCEROL ENRICHED FATS
Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов
PDF (Українська)
THE ASSESSMENT OF THE SANITARY INDICATORS OF THE SPICY-AROMATIC RAW MATERIALS AND SPICY-OIL MIXTURES
Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
INNOVATIVE TECHNOLOGY OF COMBINED BIFIDUS CONTAINING FERMENTED MILK DRINKS OF FUNCTIONAL PURPOSE
П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION
Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус
PDF (Українська)
SOME ASPECTS OF COOKED FROZEN SHRIMP SAFETY
M. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко
PDF (Українська)
EFFECT OF THE RATIO TO THE PROTEIN-POLYPHENOL COMPLEX GEMA ON THE STATE IN THE BLOOD-SLAUGHTERING OF GRAPE POMACE
Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
REQUIREMENTS TO THE QUALITY OF TECHNOLOGICAL WATER FOR PREPARATION OF DRINKS ON THE BASIS OF RAW TEA
О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильский
PDF (Українська)
Developed By
Open Journal Systems
Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Information
For Readers
For Authors
For Librarians