Aller directement au contenu principal
Aller directement au menu principal
Aller au pied de page
Open Menu
Харчова наука та технологія
Numéro courant
Archives
À propos
À propos de cette revue
Soumissions
Comité éditorial
Déclaration de confidentialité
Coordonnées
Rechercher
Rechercher
S'inscrire
Se connecter
Rechercher
Rechercher
Accueil
/
Archives
/
Vol. 8 No. 5 (2014)
Vol. 8 No. 5 (2014)
Publié-e:
2014-11-11
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ТЕХНОЛОГИЯ САМБУКОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ДИЕТИЧЕСКИХ ДОБАВОК ДЛЯ ЛЕГКОАТЛЕТОВ ЮНИОРОВ
M. І. Пересічний, O. В. Бондарь
PDF (Українська)
МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД ЧИЗКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
M. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна
PDF (Українська)
МАСОВА КОНЦЕНТРАЦІЯ ЙОДУ В ОВОЧЕВО-СИРНИХ ПАСТАХ
В. Н. Корзун, К. В. Паламарек
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS
Л. В. Kапрельянц, O. Д. Журлова
PDF (Українська)
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ УМОВ ОТРИМАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ З ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ (AGARICUS BISPORUS)
Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна
PDF (Українська)
ОБГРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВМІСТУ МОЛОКОЗСІДАЛЬНОГО ФЕ-РМЕНТУ CHY-MAX У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗБЕРІГАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ ЗГУСТКІВ
Ю. В. Назаренко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ОЦІНКА САНІТАРНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ПРЯНО-ОЛІЙНИХ СУМІШЕЙ
Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська
PDF (Українська)
ІНГІБУВАННЯ ПРОЦЕСУ КРИСТАЛІЗАЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЖИРІВ, ЗБАГАЧЕНИХ ДІАЦИЛГЛІЦЕРИНАМИ
Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ БІФІДОВМІСНИХ КОМБІНОВАНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION
Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус
PDF (Українська)
ДЕЯКІ АСПЕКТИ БЕЗПЕЧНОСТІ КРЕВЕТОК ВАРЕНО-МОРОЖЕНИХ
M. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко
PDF (Українська)
ВЛИЯНИЕ СООТНОШЕНИЯ КОМПОНЕНТОВ В БЕЛКОВО-ПОЛИФЕНОЛЬНЫХ КОМПЛЕКСАХ НА СОСТОЯНИЕ ГЕМА В СИСТЕМЕ БОЕНСКАЯ КРОВЬ-ВИНОГРАДНЫЕ ВЫ-ЖИМКИ
Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
ТРЕБОВАНИЯ К КАЧЕСТВУ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ВОДЫ ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НАПИТКОВ ИЗ ЧАЙНОГО СЫРЬЯ
О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильский
PDF (Українська)
Développé par
Open Journal Systems
Langue
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Renseignements
Pour les lecteurs-trices
Pour les auteurs-es
Pour les bibliothécaires