Перейти до головного
Перейти в головне навігаційне меню
Перейти на нижній колонтитул сайту
Open Menu
Харчова наука та технологія
Поточний випуск
Архіви
Про нас
Про журнал
Подання
Редакційний штат
Заява про конфіденційність
Контактна інформація
Пошук
Пошук
Зареєструватися
Увійти
Пошук
Пошук
Головна
/
Архіви
/
Том 8 № 5 (2014)
Том 8 № 5 (2014)
Опубліковано:
2014-11-11
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
Технологія самбуків з використанням дієтичних добавок для легкоатлетів юніорів
M. І. Пересічний, O. В. Бондарь
PDF
МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД ЧИЗКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
M. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна
PDF
МАСОВА КОНЦЕНТРАЦІЯ ЙОДУ В ОВОЧЕВО-СИРНИХ ПАСТАХ
В. Н. Корзун, К. В. Паламарек
PDF
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
Біотехнологічні підходи до виробництва функціональних харчових продуктів та добавок із зернової сировини
Л. В. Kапрельянц, O. Д. Журлова
PDF
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ УМОВ ОТРИМАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ З ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ (AGARICUS BISPORUS)
Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна
PDF
ОБГРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВМІСТУ МОЛОКОЗСІДАЛЬНОГО ФЕ-РМЕНТУ CHY-MAX У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко
PDF
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗБЕРІГАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ ЗГУСТКІВ
Ю. В. Назаренко
PDF
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ОЦІНКА САНІТАРНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ПРЯНО-ОЛІЙНИХ СУМІШЕЙ
Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська
PDF
ІНГІБУВАННЯ ПРОЦЕСУ КРИСТАЛІЗАЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЖИРІВ, ЗБАГАЧЕНИХ ДІАЦИЛГЛІЦЕРИНАМИ
Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов
PDF
Технологія і безпека продуктів харчування
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ БІФІДОВМІСНИХ КОМБІНОВАНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко
PDF
Особливості формування пінної структури морозива
Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус
PDF
ДЕЯКІ АСПЕКТИ БЕЗПЕЧНОСТІ КРЕВЕТОК ВАРЕНО-МОРОЖЕНИХ
M. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко
PDF
Вплив співвідношення компонентів в білково-поліфенольних комплексах на стан гема в системі боєнська кров-виноградні вичавки
Г. В. Шлапак
PDF
Вимоги до якості технологічної води для приготування напоїв з чайної сировини
О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильский
PDF
##plugins.block.developedBy.blockTitle##
Open Journal Systems
Мова
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Інформація
Для читачів
Для авторів
Для бібліотекарів