Przejdź do sekcji głównej
Przejdź do głównego menu
Przejdź do stopki
Open Menu
Харчова наука та технологія
Aktualny numer
Archiwum
O czasopiśmie
O czasopiśmie
Przesyłanie tekstów
Zespół redakcyjny
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj
Szukaj
Zarejestruj
Zaloguj
Szukaj
Szukaj
Strona domowa
/
Archiwum
/
Tom 8 Nr 5 (2014)
Tom 8 Nr 5 (2014)
Opublikowane:
2014-11-11
Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування
ТЕХНОЛОГИЯ САМБУКОВ С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ДИЕТИЧЕСКИХ ДОБАВОК ДЛЯ ЛЕГКОАТЛЕТОВ ЮНИОРОВ
M. І. Пересічний, O. В. Бондарь
PDF (Українська)
МІНЕРАЛЬНИЙ СКЛАД ЧИЗКЕЙКІВ З ВИКОРИСТАННЯМ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ
M. І. Пересічний, С. М. Пересічна, Н. В. Розумна
PDF (Українська)
МАСОВА КОНЦЕНТРАЦІЯ ЙОДУ В ОВОЧЕВО-СИРНИХ ПАСТАХ
В. Н. Корзун, К. В. Паламарек
PDF (Українська)
Біопроцеси, біотехнологія харчових продуктів, БАР
BIOTECHNOLOGICAL APPROACHES FOR THE PRODUCTION OF FUNCTIONAL FOODS AND SUPPLEMENTS FROM CEREAL RAW MATERIALS
Л. В. Kапрельянц, O. Д. Журлова
PDF (Українська)
ВИЗНАЧЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ УМОВ ОТРИМАННЯ ДІЄТИЧНОЇ ДОБАВКИ КОМПЛЕКСНОЇ ДІЇ З ПЕЧЕРИЦІ ДВОСПОРОВОЇ (AGARICUS BISPORUS)
Н. К. Черно, Г. М. Станкевич, С. О. Озоліна, О. В. Нікітіна
PDF (Українська)
ОБГРУНТУВАННЯ РАЦІОНАЛЬНОГО ВМІСТУ МОЛОКОЗСІДАЛЬНОГО ФЕ-РМЕНТУ CHY-MAX У ВИРОБНИЦТВІ М’ЯКИХ ПРОБІОТИЧНИХ СИРІВ
Д. М. Скрипніченко, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСУ ЗБЕРІГАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ МОЛОЧНИХ ЗГУСТКІВ
Ю. В. Назаренко
PDF (Українська)
Хімія харчових продуктів і матеріалів. Нові види сировини
ОЦІНКА САНІТАРНИХ ПОКАЗНИКІВ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ ТА ПРЯНО-ОЛІЙНИХ СУМІШЕЙ
Б. В. Єгоров, Н. О. Могилянська
PDF (Українська)
ІНГІБУВАННЯ ПРОЦЕСУ КРИСТАЛІЗАЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ЖИРІВ, ЗБАГАЧЕНИХ ДІАЦИЛГЛІЦЕРИНАМИ
Н. А. Ткаченко, П. О. Некрасов
PDF (Українська)
Технологія і безпека продуктів харчування
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ БІФІДОВМІСНИХ КОМБІНОВАНИХ КИСЛОМОЛОЧНИХ НАПОЇВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
П. О. Некрасов, Н. А. Ткаченко
PDF (Українська)
FEATURES OF ICE-CREAM FOAM STRUCTURE FORMATION
Г. Є. Поліщук, С. В. Іванов, Н. М. Бреус
PDF (Українська)
ДЕЯКІ АСПЕКТИ БЕЗПЕЧНОСТІ КРЕВЕТОК ВАРЕНО-МОРОЖЕНИХ
M. Р. Мардар, С. А. Памбук, Ю. О. Ляшенко
PDF (Українська)
ВЛИЯНИЕ СООТНОШЕНИЯ КОМПОНЕНТОВ В БЕЛКОВО-ПОЛИФЕНОЛЬНЫХ КОМПЛЕКСАХ НА СОСТОЯНИЕ ГЕМА В СИСТЕМЕ БОЕНСКАЯ КРОВЬ-ВИНОГРАДНЫЕ ВЫ-ЖИМКИ
Г. В. Шлапак
PDF (Українська)
ТРЕБОВАНИЯ К КАЧЕСТВУ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОЙ ВОДЫ ДЛЯ ПРИГОТОВЛЕНИЯ НАПИТКОВ ИЗ ЧАЙНОГО СЫРЬЯ
О. О. Коваленко, Д. І. Вєтров, В. Л. Прибильский
PDF (Українська)
Opracowane przez
Otwarty system dla Czasopism
Język / Language
Русский
English
Українська
Język Polski
Deutsch
Français (Canada)
Magyar
Español (España)
Italiano
Informacje
dla czytelników
dla autorów
dla bibliotekarzy